Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Transport cu autobuze electrice între Ocna Mureș, Unirea și Băile Sărate: A fost semnat contratul de achiziție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Transport cu autobuze electrice între Ocna Mureș, Unirea și Băile Sărate: A fost semnat contratul de achiziție

În data de 5 martie, primăria Ocna Mureș alături de comuna Unirea au achiziționat 3 autobuze electrice, trei stații de încărcare lente și a unei stații de încărcare rapidă. Proiectul este finanțat prin PNRR.

Citește și: Totul despre Băile Sărate din Ocna Mureș: Tratamente, tarife și program de funcționare

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Proiectul este făcut prin PNRR, valoarea acestuia fiind de 6,238,361,00 de lei, fără TV. Serviciul Public de Transport din Ocna Mureș, mai exact primăria Noșlac, primăria Fărău, primăria Hopârta și comuna Unirea, care este deja în parteneriat cu noi, oamenii din aceste locuri vin și își fac cumpărăturile la noi sau lucrează aici, de aceea este bine să avem un transport public integrat cu toate comunele din jur. Noi deja avem un serviciu public, pe care îl efectuăm cu 3 microbuze, însă acestea sunt mai vechi și costurile sunt ridicate pentru întreținerea lor, de aceea am optat să facem un transport public cu autobuze electrice. Avem Halta Unirea, Gara Războieni, astfel avem tot mai mulți clienți de când avem băile. Prin aceste autobuze legăm și Razboieniul și Halta Unirea de Băile Sărate și centrul orașului,” a declarat primarul orașului Ocna Mureș, Silviu Vințeler, pentru ziarulunirea.ro.

Autobuzele electrice vor avea o lungime de 10,57 m, nearticulate, cu o capacitate de 50 de locuri din care 26 pe scaune plus scaun șofer. Autonomia unui astfel de autobuz electric va fi de 340km. Garanția oferită de producător este 9 ani sau 900.000km, iar pentru bateriile electrice garanția va fi de 8 ani.

Proiectul de achiziție total este de aproximativ 6.238.361 de lei, la care se adaugă T.V.A în valoare de 1.185.288 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea