Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Transavia și ediția tipărită a Ziarului Unirea te premiază: Trimite-i o scrisoare lui Moș Crăciun!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Transavia și ediția tipărită a Ziarului Unirea te premiază: Trimite-i o scrisoare lui Moș Crăciun!

Dragii noștri, dragi colindători dintotdeauna, dragi copilași, părinți, bunici, anul acesta este unul mai cu moț, nu spunem de care, iar cetelor de colindători nu le va mai fi permis să cutreiere din casă în casă, din poartă în poartă, până la noi, la ziarul „Unirea”.

Dar cum nu era să lăsăm noi un virus să ne șterpelească bucuria colindului și a darului, ne-am gândit să vă provocăm la o colindă altfel, una în scris! Cu cât mai caligrafică, mai deosebită, mai asezonată cu obiceiuri de iarnă de pe la voi pe acasă, de la voi din familie, sat, comună, cu atât mai tare ne vom bucura. Și cum nicio mângâietoare colindă nu a rămas vreodată nerăsplătită, ne-am pregătit și noi cu pachețele cadou pentru cei mici și coșuri cu bunătăți pentru cei mari.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

Da, pentru că am hotărât că nu există limită de vârstă, și oamenii mari sunt niște copii ambalați și adulți, până la urmă, și în ei tresare un suflet în acorduri de colind.

Tradiții, rețete, amintiri dintr-o vreme în care Crăciunul era poate mai tihnit, un colind cu versuri mai puțin cunoscute, toate, împreună cu decupajul acestui anunț, încap numai bine într-un plic pe care noi îl așteptăm pe adresa ziarului „Unirea”: str. Decebal nr. 27, cod poștal 510093, Alba Iulia, cu mențiunea pe plic: ”PRIMIȚI CU COLINDA?”.

Puteți strecura în plic și o poză cu voi, ori cu iernile de la voi de acasă, primim cu bucurie și poze cu… cozonac! Prin urmare, fuguța la scris! Nu-i vreme de pierdut, ultima dată a poștei pentru expediere este 15 decembrie 2020, asta pentru că dorim ca scrisorile cele mai inspirate să fie publicate în paginile ziarului în edițiile de sărbătoare! Pe locuri, fiți gata, start! Haideți cu colinda! În scris, pentru ziarul „Unirea!”

Concurs sponsorizat de: @Transavia.Wellmadeinromania

Dar din dar se face rai! Cele mai originale scrisori vor fi premiate de partenerul nostru care s-a alăturat concursului, în calitate de sponsor: TRANSAVIA.

COMPANIA TRANSAVIA VA OFERI PREMIILE DE ORIGINALITATE, CONSTÂND ÎN 10 TABLETE PE CARE ȘCOLARII SĂ LE FOLOSEASCĂ PENTRU ȘCOALA ONLINE.

Scrisorile colindătorilor vor fi publicate, rând pe rând, înainte  de Crăciun, cu text, nume și prenume. Câștigătorii premiilor de originalitate și ai premiilor oferite de ziarul Unirea vor fi publicați în ziarul Unirea în data de 21 decembrie. Atenție cum scrieți adresa expeditorului!

Citește și: MESAJE de Mos CRACIUN hazlii. Urări de Moș Crăciun haioase. Felicitări de Moș Crăciun amuzante care pot fi transmis prin SMS de Crăciun


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea