Rămâi conectat

Economie

Transavia înființează 2 noi ferme vegetale dotate cu utilaje agricole de 5 milioane de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Compania Transavia, liderul pieței de carne de pui din România, anunță înființarea a 2 noi ferme vegetale la Ciuguzel (jud. Alba) si Sâmboleni (jud. Cluj).  Pentru dotarea tehnologică a noilor ferme vegetale Transavia a investit exclusiv din surse proprii 5 milioane de euro pentru achiziționarea de mașini agricole John Deere de la reprezentantul local, compania Ipso Agricultură România.

Extinderea diviziei vegetale a depășit bugetul de investiții anunțat pentru acest an, iar în ultimii 7 ani, Transavia a investit peste 60 de milioane de euro urmând cele mai înalte standarde de performanță în producerea cărnii de pui în România.

Produsele Transavia provin dintr-un sistem de producție complet integrat de la bob la furculiță, de aceea   am înfiinţat acum doi ani o divizie vegetală pentru a produce cerealele în regim propriu” declară Ioan Popa, directorul general Transavia.

În 2011, Transavia a inaugurat 2 ferme vegetale la Spring (jud. Alba) şi la Rediu, comuna Aiton (jud. Cluj). Pentru 2014, ținta este cultivarea a peste 15.000 ha teren agricol pentru asigurarea în proporție de 100% a necesarului de cereale pentru hrana păsărilor, precum și înființarea de noi culturi agricole.

Pentru un control total al lanţului de producţie, Transavia a înfiinţat în 2011 divizia vegetală prin care se asigură producerea în sistem propriu a cerealelor folosite la hrana păsărilor, o premieră în rândul marilor producători de carne de pui în România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea