Rămâi conectat

Sport

Transalpina Şugag în impas financiar! Neluţu Budin se retrage din fotbal, viitor incert pentru nou-promovată!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

transalpina-sugag-surianu-sebes-2Neluţu Budin, omul bun la toate la nou-promovata Transalpina Şugag se va retrage din fotbal, după trei ani în care a activat la formaţia de pe Valea Sebeşului.

Duminică, Transalpina Şugag va juca acasă cu CS Ocna Mureş, acesta fiind ultimul meci al său în calitate oficială, decizia fiind comunicată în această săptămână şi jucătorilor. Transalpina a ajuns în Liga a IV-a în vară, după ce a preluat poziţia de ASC Pianu, atunci discutându-se şi de implicarea primăriei din localitate.

Această decizie este una dureroasă şi implică şi probleme financiare la Transalpina, ce are un viitor incert. „M-am săturat, vreau să mă retrag, deoarece nu sunt susţinut la nivelul promisiunilor avute. Sunt mai multe cauze la mijloc, când am pornit la drum au fost anumite discuţii, care nu s-au concretizat. Echipa este a comunei, nu a mea„, a declarat Neluţu Budin.

Neluţu Budin are calitate de preşedinte, dar în acelaşi timp a susţinut financiar, în proporţie covârşitoare activitatea fotbalistică a echipei care a făcut o figură frumoasă în acest sezon, fiind implicat şi în amenajarea stadionului din localitate.

Luni va fi o întâlnire decisivă pentru viitorul echipei Transalpina Şugag, situaţie în care după renunţarea lui Neluţu Budin există posibilitatea majoră ca şi antrenorul Ioan Marcu să nu se mai prezinte, alături de o serie de jucători importanţi precum Cutean, M. Domşa, Osogo, A. Breaz, Opriţa, E. Lazăr, Goangă, Puia, N. Pop.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea