Ziarul Unirea
 

Tragedie în Zlatna: Un bărbat de 54 de ani a murit la trei zile după ce a fost atacat de un mistreț, la marginea orașului

Un bărbat din Zlatna a murit, luni, la Spitalul Județean de Urgențe din Alba Iulia, după ce înainte cu trei zile a fost atacat de un mistreţ.

Incidentul s-a petrecut pe strada Doinei, într-o zonă mărginaşă a oraşului Zlatna, numită de localnici Valea lui Lal. Bărbatul. C. D. (54 de ani) s-ar fi aflat pe stradă, alături de altă persoană, în momentul în care un mistreţ l-a atacat, rănindu-l în zona coapsei. Cel mai probabil, animalul a ajuns în apropierea zonei locuite, în căutare de hrană, dar a fost observat şi hăituit de mai mulţi câini.

Bărbatul a fost internat la secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba şi a murit luni, în jurul orei 11.00. Ar fi avut condiţii medicale preexistente, ceea ce însemană că suferea deja de o boală, iar rana provocată de mistreţ i-a agravat situaţia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ronin 4 aprilie 2018 at 1:53

trebuie intentat proces celui care detine fondul de vanatoare.
mistretii au fost hraniti in apropierea localitatilor si acum nu se mai sperie de oameni…ba chiar ii ataca.
mai inainte cu 10 ani nu se auzeau de astfel de cazuri.
astea se intampla din lacomia unora care vor sa faca bani fara sa tina seama de nimic.
institutiile care pot sa faca ceva nu fac…ca sunt pline de vanatori si iubitori de salam de mistret, cinstiti de dubiosi cu daruri si bani.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...