Rămâi conectat

Curier Județean

Traficul rutier va fi închis pe o stradă din Aiud pentru lucrări de modernizare: Proprietarii de autoturisme sunt rugați să elibereze parcările

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traficul rutier va fi închis pe o stradă din Aiud pentru lucrări de modernizare: Proprietarii de autoturisme sunt rugați să elibereze parcările

„Miercuri, 6 aprilie 2022, în jurul orei 08:30, demarează lucrările de modernizare a sistemului rutier pe strada Morii, segmentul de drum cuprins între sensul giratoriu de la Penny și intersecția cu strada Băilor.

Traficul rutier va fi închis pe întreaga perioadă de executare a lucrărilor. Penitenciarul Aiud va avea acces rutier pentru mașinile instituției, astfel încât activitatea să nu fie afectată. Pietonii vor putea circula pe trotuar.

Pe această cale, transmitem proprietarilor de autoturisme rugămintea ca mâine să elibereze parcarea de pe segmentul de drum respectiv.

La finalizarea acestui tronson se va continua cu porțiunea cuprinsă de la intersecția străzii Morii cu strada Băilor până la podul de pe str. Stadionului, iar ulterior vor fi efectuate lucrări pe tronsonul cuprins între pod până la sensul giratoriu din Micro. Această ordine a lucrărilor a fost stabilită de către Poliția Municipală.

Lucrările de reabilitare a podului de pe str. Stadionului vor demara joi, 7 aprilie 2022, accesul rutier și pietonal fiind închis pe perioada lucrărilor.”,  au transmis reprezentanții Primăria Municipiului Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Buletinul, obligatoriu la cumpărarea de energizante, tutun și alcool: Ce prevede noua lege

Bera Larisa

Publicat

în

Buletinul, obligatoriu la cumpărarea de energizante, tutun și alcool: Ce prevede noua lege Chelnerii și vânzătorii au acum dreptul să solicite buletinul clienților înainte de a vinde energizante, tutun sau alcool. Președintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care impune verificarea documentelor de identitate la achiziționarea produselor din tutun și alcool, pentru a reduce consumul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea