Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Tractorist din Meteș amendat cu 5.000 de lei – Transporta material lemnos fără documente legale, cu autovehiculul neînmatriculat și fără să dețină carnet de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La data de 24.01.2017, în jurul orelor 18.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au oprit, pentru control, pe raza localităţii Tăuţi, pe M.I., de 31 de ani din comuna Meteş, care transporta cu un tractor, material lemnos.

tractor cu lemneCu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat. În plus, M.I. nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport pentru materialul lemnos transportat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

În ceea ce priveşte transportul de material lemnos, în conformitate cu art. 19 alin 1 lit. a din Legea 171/2010 privind sancţionarea contravenţiilor silvice, poliţiştii i-au aplicat lui M.I. o amendă, în valoare de 5.000 de lei, fiind confiscat atât materialul lemnos cât şi tractorul folosit la transportul acestuia.

N.R.: Precizîm că imaginea de mai sus este o fotografie de arhivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Zlatna a scos pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice proiectul prin care se dorește reabilitarea energetică a clădirii bazei sportive din Zlatna. Aceasta are o valoare aproximativă de 1.236.301,74 de lei. Imobilul este amplasat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea