Rămâi conectat

Actualitate

Tot mai mulți luptători străini MOR în războiul din Ucraina: Ce țară europeană anunță încă un deces

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tot mai mulți luptători străini MOR în războiul din Ucraina: Ce țară europeană anunță încă un deces

Ministerul danez de Externe a anunțat sâmbătă că familia unui danez de 25 de ani care a plecat să lupte în Ucraina în cadrul unei legiuni străine l-a identificat pe acesta și îl consideră mort.

„Ministerul Afacerilor Externe a fost în dialog cu familia unui danez care ar fi murit în Ucraina. Pe baza datelor disponibile, familia l-a identificat și îl consideră mort”, a precizat Ministerul de Externe într-un răspuns la o solicitare a postului TV 2.

„Ministerul trebuie să păstreze confidențialitatea în dosarele personale și nu poate dezvălui niciun detaliu”, a mai precizat ministerul.

Potrivit informațiilor culese de corespondentul postului de televiziune, danezul lupta în Legiunea străină ucraineană de la începutul lunii martie. El a fost unul dintre cei 100 de mercenari danezi staționați acolo.

Mai mulți luptători străini au murit sau au fost capturați în cele două luni de război în Ucraina. Cel mai recent s-a aflat de un american care a fost ucis zilele trecute, la doar 22 de ani. Acesta era în Ucraina ca angajat al unei firme militare private americane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

13-14 iunie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară. Averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină, până vineri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

13-14 iunie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară. Averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină, până vineri dimineața Meteorologii ANM au emis joi dimineața o nouă avertizare cod galben de furtună, valabil în Alba și alte județe din țară, până vineri dimineața, la ora 6.00. Citește și: Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea