Rămâi conectat

Ştirea Ta

Top lucruri pe care orice cuplu ar trebui să şi le spună

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

O relaţie fericită nu se bazează în mod special pe declaraţii romantice, cadouri costisitoare sau interese comune. Gesturile simple, cât mai naturale contribuie la o relaţie împlinită. Iată câteva lucruri pe care orice partener ar trebui să i le mărturisească celuilalt:
lA fost foarte frumos din partea ta! – Indiferent că ţi-a pregătit o cină romantică sau doar ţi-a trimis un mail haios, ca să îţi facă ziua mai frumoasă, dă-i de înţeles că îi apreciezi bunele intenţii. De cele mai multe ori gesturile simple pot avea o încărcătură emoţională foarte puternică şi contribuie la bunăstarea în cuplu. Chiar dacă acţiunile lui nu au întotdeauna legătură cu relaţia voastră, arată-i că îţi face plăcere să-l asculţi. Deşi bărbaţii vor să pară mai duri, în realitate au nevoie de afecţiune şi atenţie la fel ca noi. Dacă el îţi pregăteşte zi de zi mici surprize, sau îţi povesteşte entuziasmat despre proiectele sale şi tu o să pari indiferentă, îl vei face să se simtă neimportant şi ignorat.
lM-am gândit la tine azi – Este un alt mod plăcut de a-i spune “Mi-a fost dor de tine”. Cu siguranţă, îi vei stârni un zâmbet strălucitor pe faţă. Eventual însoţeşte această declaraţie şi cu un gest elocvent. Cumpără bilete la filmul lui preferat şi invită-l la cinema. Sau cumpără-i o cană cu un mesaj haios şi “serveşte-i-o” împreună cu o cafea aromată.
lToţi greşim; nu-i un capăt de lume – Nu există relaţia perfectă, însă atâta timp cât fiecare îşi asumă vina şi demonstrează că regretă ce a făcut, se va ajunge la un consens. Dacă a greşit, dă-i de înţeles că îl ierţi şi nu-i face reproşuri, în special dacă nu este vorba de ceva grav. Ascultă-l cu atenţie pentru a-l înţelege, demonstrându-i astfel că poate conta pe tine şi în situaţiile dificile. Cu siguranţă, te va aprecia şi mai mult pentru înţelegerea de care ai dat dovadă.
lEu am încredere în tine! – Tocmai se pregăteşte pentru un interviu important sau are de predat un proiect dificil şi nu l-ai mai văzut niciodată aşa de stresat. Chiar dacă nu îl poţi ajuta cu o sugestie, îi vei fi de mare ajutor dacă o să îl încurajezi sincer. Spune-i că ai încredere în el şi eşti sigură că va reuşi. Cu siguranţă, aprecierea ta înseamnă foarte mult pentru el şi va avea efecte benefice asupra gândirii lui.
lÎmi pare rău – Ambii parteneri trebuie să înveţe să spună “Îmi pare rău”. Chiar dacă nu-i uşor, orice greşeală trebuie recunoscută şi asumată. Acest lucru denotă respect şi maturitate. Când nu ne cerem scuze pentru eroarea comisă, ne prefacem de fapt că nu s-a întâmplat nimic. Când pari indiferent, înseamnă că nu îţi pasă şi o asemenea atitudine nu poate aduce nimic bun într-o relaţie.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| TRAFIC BLOCAT pe Strada Toporașilor din Alba Iulia: Un cablu de telecomunicații a căzut pe carosabil

Ziarul Unirea

Publicat

în

TRAFIC BLOCAT pe Strada Toporașilor din Alba Iulia: Un cablu de telecomunicații a căzut pe carosabil

Traficul rutier este blocat pe Strada Toporașilor din Alba Iulia, din cauza unui cablu de telecomunicații care a căzut pe carosabil.

Așa cum se poate observa și din fotografiile trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, șoferii au avut parte de o adevărată surpriză în cursul zilei de astăzi, 29 septembrie.

Elit - Gustul Desăvârșit

Mașinile nu pot circula din intersecția cu Bulevardul Revoluției, ca și consecință a acestui eveniment.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Mistreții, de NEOPRIT în Apuseni: Locuitorii fac ,,nopții albe” pentru a-și apăra pământurile

Culda Ionică

Publicat

în

Mistreții, de NEOPRIT în Apuseni: Locuitorii fac ,,nopții albe” pentru a-și apăra pământurile

În comuna Gârda de Sus din județul Alba, cetățenii sunt indignați cu privere la faptul că numărul atacurilor porcilor mistreți este în continuă creștere, iar autoritățile sunt nepăsătoare.

Un cititor ziarulunirea.ro a declarat că pământurile din localitate sunt distruse, aceștia fiind lăsați fără hrană pentru animale, singura lor sursă de venit.

Elit - Gustul Desăvârșit

Localnicii se întreabă:,,Oare cine va suporta despăgubirile? Va fi cineva răspunzător pentru acest dezastru aducător de și mai multă sărăcie, în perioadă de criză și prețuri tot mai mari?”

Problema cu porcii mistreți nu este actuală, oamenii având probleme de câțiva ani de zile cu aceștia, întrebându-se frecvent: ,, Sunt mai importante animalele sălbatice decât oamenii, într-o Românie a secolului 21?„.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Kaufland-Grill Alba Iulia s-a redeschis, după ce DSP Alba a decis suspendarea activității: Trei oameni au ajuns la urgențe din cauza toxiinfecției alimentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Kaufland-Grill Alba Iulia s-a redeschis, după ce DSP Alba a decis suspendarea activității: Trei oameni au ajuns la urgențe din cauza toxiinfecției alimentare

Kaufland Grill s-a redeschis în cursul săptămânii trecute după ce, în urma unui control făcut de inspectorii DSP Alba, s-a decis suspendarea activității, din cauza neregulilor descoperite.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un mesaj în care prezintă experiența extrem de neplăcută prin care a trecut.

Elit - Gustul Desăvârșit

Cititorul a relatat faptul că a achiziționat un pui rotisat din cadrul restaurantului de tip fast-food, iar două persoane din cele trei care au mâncat din acesta au ajuns la spital, fiind diagnosticate cu toxiinfecție alimentară.

CITEȘTE ȘI: Kaufland Grill din Alba Iulia, închis după ce două persoane au ajuns la URGENȚE. Ce deficiențe au găsit inspectorii

Informarea de presă emisă de DSP ALBA

În urma controlului mixt întreprins miercuri la un punct de tip fast-food situat pe raza municipiului Alba Iulia, aparținând unui lanț de supermarket-uri, inspectorii DSP Alba au încheiat vineri, 16 septembrie 2022, un proces-verbal de constatare a condițiilor igienico-sanitare.

Procesul-verbal a fost încheiat în urma obținerii rezultatelor de laborator pentru probele recoltate de la unitatea menționată. Au fost recoltate teste de sanitație atât de pe suprafețe cât și de pe tegumente iar conform buletinului de analiză emis azi, 16 septembrie a.c., de către Laboratorul DSP Alba, au rezultat necorespunzătoare un număr de 9 teste recoltate atât de pe suprafețe, obiecte cât și de pe mâinile angajatei.

CITEȘTE ȘI: AMENDĂ de 10.000 de lei pentru Kaufland Alba Iulia, din partea CJPC Alba, după ce două persoane au ajuns la URGENȚE

Pentru rezultatele neconforme a testelor de sanitație și a nerespectării operațiunilor de curățenie și dezinfecție în condițiile stabilite de normele igienico-sanitare în vigoare și nerespectarea regulilor de igienă individuală în tot timpul programului de lucru de către personalul din sectorul alimentar, deoarece se consideră un risc pentru sănătatea publică, se suspendă temporar activitatea fast-food-ului (rotiserie) și se sancționează cu amendă contravențională persoană juridică în valoare de 16.000 de lei și sancțiune complementară suspendarea temporară a activiății începând cu data de 16.09.2022. Reluarea activității se va face doar cu acordul DSP – Serviciul de Control în Sănătate Publică Alba după constatarea remedierii deficiențelor.

Revenirea la muncă a personalului care își desfășoară activitatea în acest secgtor (fast-food rotiserie) se va face doar cu avizul medicului de medicina muncii. De asemenea, se impune igienizarea și dezinfecția spațiului în care își desfășoară activitatea unitatea menționată, a echipamentelor, utilajelor și ustensilelor cu repetarea testelor de sanitație recoltate de către personal de specialitate din cadrul DSP Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea