Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Toamna se lasă așteptată în România: Temperaturile vor crește în următoarele zile, în toată țara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toamna se lasă așteptată în România: Temperaturile vor crește în următoarele zile, în toată țara

Temperaturile scăzute resimțite de români în cursul dimineților nu sunt de durată, iar toamna întârzie să își facă apariția în țara noastră. Astfel, temperaturile vor suferi o creștere în zilele următoare, anunță Elena Mateescu, directorul ANM.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Vorbim de o răcire a vremii în special în jumătatea nordică a țării, acolo unde astăzi, mai ales în regiunile nordice, inclusiv Maramureș sau Nordul Moldovei, maximele nu vor mai depăși 18-19 grade. În sudul țării e posibil sa avem maxime apropiate de cele ale unei zile de vară 24-25 de grade, inclusiv în Capitală”, a anunțat Mateescu la Realitatea Plus.

Potrivit specialistului ANM, de mâine vom asista la o ușoară încălzire a vremii, astfel că până la sfărșitul acestei săpămâni vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru prima decadă a acestei toamnei.

„Dacă astăzi vom consemna valori de la 18 până la 24,25 de grade, mâine deja mai câștigăm un grad-două, pentru ca mijlocul săptămânii să aducă din nou 27-28 de grade”, a declarat meteorologul.

Cât despre precipitații, șefa ANM spune că vorbim despre „cantități deficitare pentru această săptămână”.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea