TNL Alba, ”sare la gâtul” lui Daniel Zdrânc și Bogdan Lazar, numiți în Guvernul Tudose

TNL, filiala Alba, îi atacă pe Daniel Zdârnc și Bogdan Lazăr, membri PSD și ALDE, numiți în Guvernul Tudose, subsecretar, respectiv secretar de stat. Redăm, mai jos, integral comunicatul de presă trimis de TNL Alba.

Organizația de Alba a Partidului Social Democrat se laudă, astăzi, pe toate căile, cu numirea lui Daniel Zdrânc în funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice.

ELIT

În eventualitatea, foarte probabilă, în care nu asociați numele respectiv cu vreun proiect sau rezultat palpabil la nivel de administrație locală sau județeană, noi, tinerii liberali din Alba, vom încerca să vă edificăm, în rândurile următoare, pentru ca la finalul lecturii acestui comunicat, să stabiliți dumneavoastră, cetățenii județului nostru, dacă achiesați la mândria pesediștilor din Alba legată de această numire.

O primă dilemă în care v-ați putea afla este aceea că nu reperați partidul din care traseistul Zdrânc mai face parte azi. Perindarea acestuia de la o formațiune la alta și de la unele principii și convingeri la altele, v-au putut aduce în situația de a pierde șirul, fără a mai avea certitudini în legătură cu apartenența politică a tânărului politician din Alba.

Analizând totuși abordarea, putem observa că personajul în cauză era pesedist aproape de pe vremea când încă se numea liberal, confirmându-și crezurile o dată cu decizia de a sări în barca PSD, alături de mentorul său mai experimentat în astfel de salturi, Călin Potor.

Nemulțumirile de ieri ale domnului Zdrânc și-au găsit răspunsul în PSD, unde a primit funcțiile pe care le-a cerut întotdeauna, a fost răsplătit cu un post de consilier județean și, iată, astăzi, cu o funcție înaltă de unde să poate vorbi mai mult, mai tare și pe un salariu crescut simțitor, spre deosebire de perioada în care a făcut parte din PNL și în care nu a reușit să se premieze nici cu postul de viceprimar, nici cu cel de director adjunct la Drumuri și Poduri Locale Alba. Acestea să fi fost motivele trădării domnului Zdrânc? Cum de principii nu poate fi vorba atunci când termini filologie, dar te vezi director la drumuri, suntem convinși că răspunsul la întrebare e fără echivoc.

Tot la vorbe s-a rezumat până ieri consilierul județean pesedist și în Consiliul Județean Alba. A vorbit despre prețul gunoaielor, despre prețul apei și câte și mai câte, partea interesantă fiind, însă, faptul că, pentru scurtă vreme, a avut posibilitatea să și realizeze ceva din ce a glăsuit, din postura de șef de agenție, la nivelul Regiunii 7 Centru, în cadrul ANRSC.

Așadar, la ce să ne așteptăm în viitor din partea unui om străin de substanță și fidel vorbelor goale de conținut? Oricum, Daniel Zdrânc nu este un caz singular de ”mândrie” locală a coaliției de guvernare. În urmă cu două luni, un alt tânăr, de data aceasta de la ALDE Alba, a fost anunțat ca propunere pentru funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. Sigur că persoana în cauză nu avea nicio legătură cu postul pentru care a fost propusă, dar legătura de rudenie cu șeful ALDE Alba și cea de strânsă prietenie între cel din urmă și Călin Popescu Tăriceanu sunt argumente care exced orice încercare de cramponare în lucruri neesențiale, cum ar fi competența sau meritocrația.

Totuși, în cele din urmă, propunerea inițială nu s-a materializat, iar în lipsă de altceva, fiul tatălui a fost numit, tot secretar de stat, pe unde s-a găsit un loc liber, la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social.

În definitiv, pentru ”adevărații liberali” din Alba, funcția era fundamentală, ministerul în care ea era obținută fiind un detaliu lipsit de importanță. Avem, în tot cazul, un motiv de bucurie și ne putem considera cu toții norocoși, când ne gândim că juniorul Lazăr putea nimeri la Justiție, Sănătate sau chiar Educație, doar că acolo, probabil locurile erau deja ocupate de alți fii sau alte fiice, de această dată din partid, din PSD, nu din anexa ALDE. Dragi cetățeni din Alba, noi, tinerii liberali, suntem convinși că, atunci când v-au cerut să îndrăzniți să credeți, nu acestea v-au fost așteptările.

Cu toate acestea, PSD-ALDE vor continua în direcția pe care au pornit, ignorând ceea ce le-ați cerut și dezamăgindu-vă în fiecare zi, cu fiecare inițiativă sau numire dezastruoasă pe care o promovează. Noi vă chemăm, în prag de An Centenar, să gândim, să simțim și să acționăm pentru România Altfel, iar împreună, uniți și cu bună credință, reușita va deveni certitudine!

Biroul de presă al TNL Alba

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

Cangurul 23 noiembrie 2017 at 17:09

Tocmai tnl Alba s-a gasit sa vorbeasca de nepotisme. Familii intregi, de la gradul I la gradul „n” ocupa organigramele institutiilor subordonate primariei si CJ.
Penibili, ca si sefii lor.

Iulian 23 noiembrie 2017 at 21:01

Sunt dezamăgit de acest comunicat. Ăsta nu se pot numi liberali au fost inghititi de ideologia, gândirea și comportamentul din PD. DE FAPT CINE CONDUCE PNL?

Ingerul Pazitor 23 noiembrie 2017 at 21:02

Alta „hahalera”, pe seme ca are limba catifelata acest Zdranc. Dar de la PSD nu te poti astepta la altceva, incompententa peste incompetenta.De Lazar Jr.ce sa mai… mi se face greata. Ps: Oare PSDragnea isi mai bate mult joc de noi?!?

Maria Elena 23 noiembrie 2017 at 21:06

Felicitări tinerilor liberali! Ne bucurăm și ne mândrim cu așa tineri curajoși și luptători. Luptați in continuare cu Hoții și corupții din PSD! Nu aceia sunt tinerii cu care trebuie sa ne mândrim, voi sunteți!

stef 25 noiembrie 2017 at 12:50

Jos hotii din PSD,sus hotii din PNL.

Miclea Bogdan 23 noiembrie 2017 at 21:07

Bravo, de astfel de oameni are nevoie țară. Felicitări pentru pozitia promptă!

Manu 23 noiembrie 2017 at 21:07

Bravo PSD in loc sa ca reperați Greșelile puneți oameni in funcții măcar de erau oameni de valoare. A am uitat ca nu aveți oameni de valoare

pop 24 noiembrie 2017 at 7:42

daca TNL da un asa comunicat, inseamna ca sunt mult mai rai decat PNL Alba. In TNL sunt toate nepotismele posibile, vezi Ignat, Ponoran, etc Rusine PNL ca a-ti instruit pentru prostii asa tineri fara perspectiva. Felicitari Daniel Zdranc.

Io 24 noiembrie 2017 at 9:28

Vai! Da ce satisfactie cand vad cum crapa de ciuda fraierii din TNL!!
Tineti-o tot așe, mai copii, si viitorul vostru in opozitie va fi lung si luminos!

Liviu 25 noiembrie 2017 at 1:47

Nu știu de ce dracu vă mai numiți „PNL-TNL” NU MAI SUNTEȚI LIBERALI demult!!! Treziți-vă și vedeți ce fel de politică de cacao faceți! SUNTEȚI POPONARI, pardon populiști! ???

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...