Rămâi conectat

Politică Administrație

TNL Alba prezență în finala proiectului “10 pentru Europa”. Câștigătoarea competiției, Claudia Benchescu din București

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Weekendul trecut a fost unul plin de evenimente pentru tinerii din Partidul Național Liberal. Duminică, 16 martie a avut loc la Râmnicu Vâlcea finala concursului din cadrul proiectului “10 pentru Europa”, în care TNL Alba a avut un reprezentant, pe Adrian Simion, purtător de cuvânt al PNL Alba.

Competiția internă a tinerilor liberali a fost câștigată de Claudia Benchescu din București, în prezent angajată la Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF).

Mai multe detalii despre eveniment ne-a oferit Adrian Simion, candidatul TNL Alba pentru un loc eligibil pe lista PNL, în cadrul proiectului “10 pentru Europa”:

„Am participat la evenimentele de la Râmnicu Vâlcea împreună cu colegii mei Ovidiu Ciucur (membru în BPN TNL România), Marius Crișan (membru în BPN CSL România), Emil Toma (vicepreședinte TNL Alba) și Cristi Puie (secretar general TNL Alba).

În cadrul Biroului Permanent al Cluburilor Studenţeşti Liberale România, unul dintre principalele subiecte de discuție s-a referit la situația minorității românești din Ucraina, în contextul evenimentelor politice care au loc în această perioadă în țara vecină. S-a decis demararea proiectului «O carte pentru un frate», prin intermediul căruia se va crea un fond de carte pentru tinerii români din Ucraina, care, în unele zone, resimt o lipsă acută de carte în limba română. Toate filialele CSL se vor implica în acest demers cultural și patriotic și vor populariza în fiecare județ acest proiect, pentru a putea strânge un număr cât mai mare de cărți destinate donației. Cărțile vor fi adune la sediile PNL din teritoriu, iar centralizarea lor va fi monitorizată la nivelul conducerii naționale a CSL, care va organiza transportul acestora în Ucraina. Proiectul se va desfășura în perioada 15 martie – 15 mai 2014.

Ședința BPN TNL România a avut mai puncte pe ordinea de zi, cel mai important fiind cel legat de prezența tinerilor pe listele Partidului Național Liberal la alegerile din 25 mai. S-a reafirmat susținerea membrilor TNL și CSL pentru ca președinta CSL România, colega noastră Claudia Benchescu, să aibă un loc eligibil pe listă. De asemenea, s-a discutat și modul în care câștigătorii concursului din cadrul proiectului «10 pentru Europa» se vor regăsi și ei pe lista.

Cât privește finala respectivului concurs, desfășurată duminică, 16 martie, a fost una dominată de spirit de echipă între toți cei care ne-am înscris în proiect. Fie că ne vom regăsi sau nu pe lista Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, cu toții am căzut de acord că vom rămâne o echipă unită și vom susține candidații partidului din diverse zone ale țării.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea