Rămâi conectat

Ştirea zilei

TITULARIZARE 2021: Modelele de SUBIECTE pentru examen au fost PUBLICATE de Ministerul Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministerul Educaţiei a publicat modelele de subiecte pentru examenul de titularizare din acest an, care se va desfășura pe data de 21 iulie 2021. Examenul scris va dura patru ore, iar profesorii vor avea de rezolvat două subiecte din disciplina pe care vor să o predea şi un subiect din metodica predării.

La examenul scris de la Titulatizare 2021, profesorii vor avea de rezolvat trei subiecte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acordă din oficiu. Nota finală se calculează prin împărţirea la 10 a punctajului total obţinut pentru lucrare.

Click AICI pentru modelele de subiecte pentru Titularizare 2021

Subiectul I şi subiectul II cuprind itemi ce evaluează competenţe din specializare/disciplina/disciplinele de concurs în concordanţă cu programele specifice pentru concurs, în specialitatea postului didactic, aprobate prin ordin al ministrului Educaţiei. Subiectul al III-lea este centrat pe didactica/metodica predării disciplinei/disciplinelor de concurs. Toate subiectele sunt obligatorii, iar timpul de lucru efectiv este de patru ore.

Proba scrisă a concursului național de ocupare a posturilor didactice, numit Titularizare, va avea loc miercuri, pe 21 iulie 2021, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației. Titularizarea este concursul de angajare în învățământ la care candidații care iau medii peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată și cei care iau peste media 5, pe perioadă determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs.

Rezultatele inițiale vor fi afișate până pe 27 iulie, iar cele finale, după contestații, pe 3 august 2021, potrivit calendarului în lucru la Ministerul Educației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea