Rămâi conectat

Ştirea zilei

Țintele PNL Alba pentru alegerile locale din 2016. Ion Dumitrel speră la cel mai bun scor din istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prim-vicepreședintele PNL Alba, Ion Dumitrel, a anunțat marți în cadrul unei conferințe de presă că organizația județeană și-a stabilit obiectivele pentru alegerile locale din 2016.

Ion DumitrelTarghetul este câștigarea a 70 (incluzând aici marile municipii și orașe) din cele 78 de primării de la nivelul județului și majoritatea în toate consiliile locale ale unităților administrativ teritoriale și bineînțeles funcția de președinte a CJ Alba, respectiv cel puțin 25 din cele 32 de fotolii de consilieri județeni.

Practic, noul PNL își propune să câștige cam tot ce se poate câștiga la nivelul unui județ în urma alegerilor locale programate pentru aprilie 2016.

Pregătirile pentru precampania și campania electorlă sunt în toi, au avut loc întâlniri cu toți co-președinții de la nivelul filialelor organizației județene și au fost depuse de asemenea candidaturi pentru funcțiile de primari și consilieri locali pentru toate localitățile. În mare parte s-au și conturat opțiunile pentru aceste candidaturi, iar acolo unde mai este cazul, rezultatele sondajelor de opinie vor fi definitorii pentru stabilirea celui care va reprezenta partidul în bătălia electorală, susține Ion Dumitrel.

 

Primul candidat confirmat săptămâna trecută în cadrul Biroului Politic Local Cîmpeni a și fost anunțat oficial. Este vorba despre Cristian Pașca a cărui misiune este să îl învingă pe actualul primar Călin Andreș, aflat la al treilea mandat în fruntea administrației locale din “capitala Țării Moților”.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Lupta pentru Primăria Cîmpeni se va duce între doi foști colegi și prieteni. Călin Andreş (PSD) și Cristian Paşca (PNL)

Săptămânal, PNL Alba va lansa câte un candidat de primar

Prim-vicepreședintele PNL Alba a explicat că de azi, 28 septembrie, încep ședințele Birourilor Politice Locale de la nivelul organizațiilor PNL din județ în cadrul cărora “se confirmă omul” și săptămânal va fi anunțat un candidat de primar.  Astfel până la 1 Decembrie 2015, toată lumea va cunoaște propunerile Partidului Național Liberal pentru primăriile din Alba.

 

Despre strategia de campanie a liberalilor, Dumitrel susține că va fi una “corectă și colegială”.

“Vom transmite ce vrem să facem, ce putem să facem, de ce suntem noi mai buni dcât adversarii noștri (…) Îi respectăm pe toți contracandidații și trebuie să știe că nu ne preocupă persoana lor, ci problemele cu care se confruntă cetățenii și cum să rezolvăm aceste probleme.

Avem o structură de partid foarte bine orgaanizată și nu dorim decât să convingem pe baza a ceea ce am realizat deja în localitățile în care am avut primari”, a declarat liderul PNL Alba, Ion Dumitrel.

 

În județul Alba, PDL – PNL controlează 61de primării din cele 78 existente. În urmă cu un an cinci primari, trei de la PNL şi doi de la PDL au migrat la PSD, care deține acum 15 primari.

Pe plan naţional PDL-PNL are 1.000 de primari din 3.188 câţi sunt în total.

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea