Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Lupta pentru Primăria Cîmpeni se va duce între doi foști colegi și prieteni. Călin Andreş (PSD) și Cristian Paşca (PNL)

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lupta pentru câștigarea Primăriei din orașul Câmpeni, capitala Țării Moților, se anunță una foaarte interesantă, întrucât se va duce între doi foști prieteni și colegi de partid, actualul edil Călin Ioan Andreş de la PSD și Dan Cristian Paşca de la PNL.

 

După ce săptămâna trecută Andreș a fost confirmat oficial de președintele organizației județene Alba, Ioan Dîrzu, drept candidatul PSD pentru alegerile locale din 2016, ieri a venit rândul liberalilor să își lanseze în cursă un reprezentant.

Acesta este Dan Cristian Paşca, preşedinte PNL Câmpeni și consilier județean – membru în Comisia de cooperare interinstitutionala si pentru mediul de afaceri.

La ședința care a avut loc ieri la Cîmpeni, în cadrul căreia Pașca a fost desemnat candidatul liberalilor la funcția de primar al orașului, au participat mai mulți lideri ai PNL Alba, co-președinții Mircea Hava și Adrian Teban, deputatul Dan Simedru și Primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran.

CITEȘTE ȘI: Primarii din Sebeș, Câmpeni, Abrud și Teiuș confirmați drept candidați PSD pentru un nou mandat la alegerile locale din 2016

Călin Andreș, care a trecut la PSD în urmă cu un an, a căștigat trei mandate de primar în Cîmpeni reprezentând PNL, Cristian Pașca fiind unul dintre cei alături de care a luptat în fiecare campanie electorală.

 

În 2013, Călin Ioan Andreş şi Cristian Dan Paşca au fost contracandidați în interiorul partidului, pentru funcția de președinte a organizației PNL Cîmpeni. În urma votului, Paşca a fost reales preşedinte, obţinând 78 de voturi, iar Călin Ioan Andreş a adunat 61 de voturi.

 

Cei doi se cunosc foarte bine atât din punct de vedere personal cât și din cel al activității profesionale și economice pe care au desfășurat-o.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea