FOTO: Lupta pentru Primăria Cîmpeni se va duce între doi foști colegi și prieteni. Călin Andreş (PSD) și Cristian Paşca (PNL)

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Lupta pentru câștigarea Primăriei din orașul Câmpeni, capitala Țării Moților, se anunță una foaarte interesantă, întrucât se va duce între doi foști prieteni și colegi de partid, actualul edil Călin Ioan Andreş de la PSD și Dan Cristian Paşca de la PNL.

 

USR - Alegeri parlamentare 2020

După ce săptămâna trecută Andreș a fost confirmat oficial de președintele organizației județene Alba, Ioan Dîrzu, drept candidatul PSD pentru alegerile locale din 2016, ieri a venit rândul liberalilor să își lanseze în cursă un reprezentant.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Acesta este Dan Cristian Paşca, preşedinte PNL Câmpeni și consilier județean – membru în Comisia de cooperare interinstitutionala si pentru mediul de afaceri.

La ședința care a avut loc ieri la Cîmpeni, în cadrul căreia Pașca a fost desemnat candidatul liberalilor la funcția de primar al orașului, au participat mai mulți lideri ai PNL Alba, co-președinții Mircea Hava și Adrian Teban, deputatul Dan Simedru și Primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran.

CITEȘTE ȘI: Primarii din Sebeș, Câmpeni, Abrud și Teiuș confirmați drept candidați PSD pentru un nou mandat la alegerile locale din 2016

Călin Andreș, care a trecut la PSD în urmă cu un an, a căștigat trei mandate de primar în Cîmpeni reprezentând PNL, Cristian Pașca fiind unul dintre cei alături de care a luptat în fiecare campanie electorală.

 

În 2013, Călin Ioan Andreş şi Cristian Dan Paşca au fost contracandidați în interiorul partidului, pentru funcția de președinte a organizației PNL Cîmpeni. În urma votului, Paşca a fost reales preşedinte, obţinând 78 de voturi, iar Călin Ioan Andreş a adunat 61 de voturi.

 

Cei doi se cunosc foarte bine atât din punct de vedere personal cât și din cel al activității profesionale și economice pe care au desfășurat-o.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

3 Comentarii

dumi 24 septembrie 2015 at 22:35

campanari il vor in continuare pe Andres de la PSD ,primar in continuare..

yo 25 septembrie 2015 at 13:32

ce legatura are hava si campeniu?? votati omu nu partidul ca si andres a fost la alt partid sa nu uitam 🙂

cristi 27 septembrie 2015 at 0:10

Nu are ce sa mai faca andres in campeni, a furat destul. De vreo 3 mandate de cand e primar, nu a facut nimic in campeni, unde strazile arata ca dupa razboi. Trebuie sa vina altul, suntem satui de el.

Comentariile sunt oprite