Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Tinerii greco-catolici cugireni s-au „sudat” pe pârtie la Straja

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Timp de două zile, cea mai mare parte a membrilor Asociaţiei Tineretului Greco-Catolic Unit Cugir, împreună cu familia părintelui Viorel Codrea şi un oaspete din Germania, s-au aflat în staţiunea montană Straja, din judeţul Hunedoara. Cei aproximativ 25 de tineri s-au dat pe pârtie cu sania, bobul, sacul, schiurile sau placa de snowboard, iar numeroasele căzături în zăpadă au constituit tot atâtea motive de râs pentru cei mari.
    „Unul dintre aspectele importante ale acestei excursii este acela că pentru prima dată membrii ASTRU participă la o ieşire împreună cu tot grupul şi nu una de doar câteva ore, ci pentru două zile. Era necesar să fim împreună un pic mai mult timp, să mâncăm împreună, să ieşim împreună, să ne jucăm, să dăm din timpul nostru pentru ceilalţi şi în acelaşi timp să fim bucuroşi că suntem acolo pentru că ne simţim bine. Sunt momentele în care ei se «sudează» cel mai bine de grup, momentele prin care îşi creează amintiri comune cu ale tuturor, când sentimentul de apartenenţă la grup prinde rădăcini”, au declarat organizatorii. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea