Rămâi conectat

Curier Județean

Tineri, din Unirea și Sâncel, cercetați pentru conducerea fără permis a unor autovehicule

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 13.30, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din comuna Unirea care a condus un autoturism, pe strada Parcului din comună, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 15.15, poliţiştii Secţiei 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Sâncel, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul i-a fost încredinţat tânărului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un bărbat de 52 de ani, cu toate că ştia că nu posedă permis de conducere.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de bărbatul ce i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ” încredințarea  unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştie ca nu posedă permis de conducere”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare Mai mulți elevi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce adunau gunoaiele de pe malul râului Ampoi. Gestul lor este unul făcut de bunăvoie, gândindu-se la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea