Tineri, din Unirea și Sâncel, cercetați pentru conducerea fără permis a unor autovehicule

Paul Voicu - Primar 2020

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 13.30, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din comuna Unirea care a condus un autoturism, pe strada Parcului din comună, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

ELIT

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 15.15, poliţiştii Secţiei 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Sâncel, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul i-a fost încredinţat tânărului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un bărbat de 52 de ani, cu toate că ştia că nu posedă permis de conducere.

Mihail David - 2020

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de bărbatul ce i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ” încredințarea  unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştie ca nu posedă permis de conducere”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...