// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Tineri, din Unirea și Sâncel, cercetați pentru conducerea fără permis a unor autovehicule

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 13.30, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din comuna Unirea care a condus un autoturism, pe strada Parcului din comună, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 15.15, poliţiştii Secţiei 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Sâncel, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul i-a fost încredinţat tânărului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un bărbat de 52 de ani, cu toate că ştia că nu posedă permis de conducere.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de bărbatul ce i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ” încredințarea  unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştie ca nu posedă permis de conducere”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419