Rămâi conectat

Curier Județean

Tineri din Sebeș în arest după ce i-au furat unei femei mai multe bunuri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112, de către o femeie de 51 de ani, din municipiul Sebeş, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada Mureşului din municipiul Sebeş, duminică, 29 septembrie, două persoane de sex bărbătesc, i-au sustras o pungă din plastic pe care o avea în mână.

Imediat după sesizare, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţişti şi jandarmi, s-a deplasat în zona de comitere a faptei iar la scurt timp cei doi suspecţi de comiterea furtului au fost identificaţi şi reţinuţi.

 Aceştia sunt doi minori, ambii în vârstă de 17 ani, unul din Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu şi unul din comuna Uniceni, judeţul Neamţ, asupra lor fiind găsite bunurile sustrase de la femeie (o farfurie, un portmoneu, cheile de la locuinţă precum şi mai multe înscrisuri).

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii, urmând ca în cursul zilei de azi, 30.09.2013, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea