Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tineri din Blaj, Sebeș și Valea Lungă cercetaţi penal de poliţişti pentru conducere fără permis, viteză și alcool

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 12 aprilie 2013, orele 18.40, lucrătorii  din cadrul Secției 5 Poliţie Rurală Blaj – Postul de Poliţie Valea Lungă, aflaţi în executarea serviciului de patrulare pe raza comunei Valea Lungă, au oprit pentru control un moped condus pe drumurile publice de către un tânăr de 17 ani din localitatea Valea Lungă.

Cu câteva ore mai devreme, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Blaj, aflaţi în executarea serviciului de patrulare şi supraveghere a traficului rutier au oprit pentru control un moped condus pe strada  Astra din municipiul Blaj de către un tânăr de 18 ani din municipiul Blaj.

Deoarece cei doi tineri nu posedau permis de conducere poliţiştii le-au întocmit acestora dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86, alin 1 din O.U.G. 195/2002 – rep., modificata prin Legea nr 203/09.11.2012

În aceași zi, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Blaj, în timp ce desfășurau activități de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada D. Pavel din municipiul Sebeș, acţionând în cadrul unui plan de acțiune privind combaterea încălcării regimului legal de viteză, au oprit pentru control un autoturism condus de D.S.S., de 32 ani, domiciliat în localitatea  Petrești, judeţul Alba.

Întrucât D.S.S. emana miros specific de alcool s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, marca DRAGER, care a  indicat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care au luat măsura conducerii acestuia la Spitalul municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea