Tineri din Alba, prinși conducând autovehicule neînmatriculate. Unul dintre ei avea și permisul suspendat

În 15 octombrie, pe raza localităţii Tărtăria, poliţiştii Secţie 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Săliştea, care conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

actiuni scoli politia alba01 Faţă de A.D., cercetările sunt continuate pentru conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

INFORMARE COVID-19

La data de 15.10.2016, în jurul orelor 11.40, poliţiştii rutieri din Aiud au depistat un autoturism care circula cu viteză peste limita legală.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, şoferul autoturismului, un tânăr de 21 de ani, din Teiuş, avea permisul de conducere reţinut, iar autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie şi avea aplicate plăcuţe de înmatriculare false.

Faţă de C.V.M. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru conducere cu permisul reţinut, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...