Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Țeparii prin metoda ”Accidentul” lovesc din nou – doi pensionari din Blaj le-au plătit escrocilor mii de euro

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj efectuează cercetări pentru identificarea autorilor a două infracțiuni de înşelăciune comise prin ”metoda accidentul”, fapte în legătură cu care poliţia a fost sesizată în cursul zilei de 15 mai a.c.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, în jurul amiezii, un bărbat de 66 de ani, din municipiul Blaj a fost apelat de către o persoană care s-a recomandat ca fiind avocat şi care i-a spus că fiul său a comis un accident rutier în urma căruia o fetiţă a fost grav rănită. Apelantul i-a solicitat cetăţeanului din Blaj să trimită printr-un serviciu de transfer rapid suma de 12.500 lei , reprezentând pretenţia părinţilor fetiţei pentru a nu se adresa cu plângere poliţiei, prin care să reclame accidentul.

Bărbatul a răspuns solicitării şi a depus suma de bani prin serviciu de transfer rapid iar ulterior şi-a dat seama că a fost înşelat şi s-a adresat poliţiei.

În acelaşi fel a fost înşelată în cursul zilei de ieri o femeie de 79 de ani, tot din municipiul Blaj, care a depus în contul escrocilor suma de 2.200 de euro.

Pentru a nu deveni victima ale unor astfel de infracţiuni, poliţia recomandă:

– Nu răspundeţi unor solicitări prin care vi se cere de către persoane necunoscute, sub diverse pretexte,  să depuneţi sume de bani într-un anumit cont;

– Dacă sunteţi contactaţi de astfel de persoane, anunţaţi imediat poliţia;


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea