Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Teodor Meleșcanu a anunțat că demisionează de la Ministerul Afacerilor de Externe

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

melescanu-prezidentialeTeodor Meleșcanu a anunțat astăzi că își va depune mandatul de ministru al Afacerilor de Externe, dorind în acest fel să își asume responsabilitatea pentru organizarea alegerilor prezidențiale din diaspora, unde au fost români care nu au reușit să voteze, după ce au stat mai multe ore la coadă.

”Nu toţi românii din străinătate şi-au exercitat dreptul de vot şi acest lucru trebuie asumat. Eu, ca un om de onoare, îmi asum responsabilitatea şi îmi voi depune mandatul”, a spus Meleșcanu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Teodor Meleşcanu a preluat portofoliul MAE în 10 noiembrie, după ce Titus Corlăţean şi-a dat demisia, în urma criticilor privind organizarea alegerilor prezidenţiale în diaspora. Corlăţean afirma că nu există baze legale pentru înfiinţarea de noi secţii de votare în străinătate la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea