Ziarul Unirea

Teodor Atanasiu: „Redăm forţa şi demnitatea Armatei Române. Relansăm industria românească de apărare!”

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Liberalul Teodor Atanasiu a militat, atât ca ministru al Apărării Naţionale cât şi ca deputat, pentru ca Armata României să îşi recâştige forţa şi demnitatea şi să devină o armată profesionistă la fel ca în celelalte state ale Uniunii Europene. Teodor Atanasiu îşi propune să promoveze împreună cu USL în Senatul României o serie de măsuri legislative menite să susţină Armata României dar şi să relanseze industria românească de apărare.
„USL îşi propune în următorii patru ani să crească progresiv bugetul Apărării, să respecte angajamentele internaţionale ale României şi cel mai important să reconsolideze statutul cadrelor militare prin salarii şi pensii ocupaţionale. USL va reda forţa şi demnitatea Armatei Române dar pentru acest proiect are nevoie de susţinere în viitorul Parlament al României”, spune Teodor Atanasiu.
Teodor Atanasiu susţine că pentru USL va fi o prioritate şi relansarea industriei de apărare, iar o soluţie propusă de viitorul senator liberal este intrarea României ca stat participant pe unele din proiectele Agenţiei Europene de Apărare.
„România trebuie să intre alături de ţările Uniunii Europene în proiectele de cercetare, proiectare şi execuţie ale Agenţiei Europene de Apărare. Această participare ar aduce industriei româneşti noi pieţe în Europa care ar putea compensa faptul că în ultimii ani am început să pierdem rând pe rând pieţe tradiţionale. Până acum Traian Băsescu a refuzat să semneze acordul european de achiziţii militare, România fiind singura ţară din Uniunea Europeană care nu este parte a acestui acord şi care nu poate participa la proiectele Agenţiei Europene de Apărare. Pentru judeţul Alba şi pentru Cugir, unde există două societăţi fanion ale industriei de apărare, noi proiecte şi contracte privind execuţia unor arme ar însemna sute de noi locuri de muncă!”, afirmă Teodor Atanasiu.
Teodor Atanasiu a fost ministru al Apărării Naţionale în perioada 2004 – 2006, iar de prezenţa sa la conducerea ministerului se leagă decizii care au schimbat radical Armata României şi au transformat-o într-o armată de profesionişti aşa cum o impun standardele NATO şi UE. Astfel, în perioada cât a condus Ministerul Apărării Naţionale, Teodor Atanasiu a desfiinţat stagiul militar obligatoriu şi a început reorganizarea Armatei Române în care toţi militarii sunt profesionişti şi angajaţi prin contract pe bază de voluntariat.
„Cred că desfiinţarea stagiului militar obligatoriu a fost cel mai important pas spre transformarea Armatei României în armata de profesionişti de care ţara noastră avea nevoie ca stat european dar şi ca membru NATO. Armata României a devenit astfel o armată modernă, bine dimensionată, dotată corespunzător şi care să poată să stea oricând alături de armatele statelor din Uniunea Europeană”, explică Atanasiu.
De prezenţa lui Teodor Atanasiu la comanda MApN se leagă şi prima discuţie serioasă privind retragerea trupelor româneşti din Irak, măsură pe care liberalul şi-a asumat-o şi a susţinut-o în CSAT, chiar dacă a intrat în conflict deschis la acea dată cu preşedintele Traian Băsescu. În 2006, Teodor Atanasiu a fost primul ministru al Apărării Naţionale care a vorbit deschis despre retragerea trupelor româneşti dintr-un teatru de operaţiuni în care îşi terminase misiunea, despre riscurile la care se expuneau la acea dată militarii români dar şi despre costurile pe care România le avea din cauza prezenţei în Irak deşi misiunea putea fi considerată îndeplinită. (V.U.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Duminica Rusaliilor: Sărbătoarea Pogorârii Sfântului Duh asupra Sfinților Apostoli și întemeierea Bisericii creștine în urma cuvântării Sfântului Apostol Petru

Duminica Rusaliilor: Sărbătoarea Pogorârii Sfântului Duh asupra Sfinților Apostoli și întemeierea Bisericii creștine în urma cuvântării Sfântului Apostol Petru Duminica… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

43 Comentarii

malin 21 noiembrie 2012 at 10:59

baga minciuni frate ca doar gura nu te doare!

km0 22 noiembrie 2012 at 11:09

Ne-am obijnuit cu minciuni din partea celor de la PDL sau ARD cum se numesc ei mai nou, dar asta nu inseamna ca toti mint!
Orice ar fii trebuie sa votam de fiecaredata schimbarea! Daca lasam aceasi oameni la putere nu o sa realizam nimic.

Eu votez schimbarea, votez USL

Status Quo 22 noiembrie 2012 at 12:07

Mda,
km0 al prostiei s-a ”obijnuit” sa fie prost.
Persevereaza ca doar asa ajungi departe.

Ghita 22 noiembrie 2012 at 16:57

O doamne Status Quo dumneata esti lingaul si pupincuristul campion la lis cururi basiste haviste. pupa pana te calca si maninca toata materia aia portocalie produsa basisti.

Status Quo 22 noiembrie 2012 at 17:45

Bai Ghitane (km0),
hai sa clarificam lucrurile: tu al cui pupincurist esti? Si ce culoare are materia pe care o mananci? Da aia pe care-o scuipi?

Tu – si multi altii – faceti parte din grupa primatelor care nu-s in stare sa treaca de una doua fraze si alea pline de injurii.

Pe voi v-a prin teoria evolutiei (politice) in copac. Si nu va mai puteti da jos de acolo pentru ca nu va ajuta mansarda.

Un prim pas pentru a evolua ar fi sa va dat seama cam ce sunteti.

Status Quo 21 noiembrie 2012 at 11:13

”…cel mai important să reconsolideze statutul cadrelor militare prin salarii şi pensii ocupaţionale.”

”Patriotii” militari romani trebuie recompensati pe masura de natiunea romana putred de bogata:

2 exemple (cifre aproximative):
Colonel pensionar … 4200 lei/luna
Locotenent-colonel pensionar … 3200 lei/luna

Deficitul bugetului de pensii provenit de la partea militara … circa 600.000.000 euro/an

Total deficit fond de pensii … circa 3.600.000.000 euro/an (deci militarii nostri bravi care n-au luptat in nici un razboi dar au facut lectii politice au o contributie la deficit de circa 16,66%).

Patriotii militari n-au catadicsit sa ajute natiune sa nu se mai imprumute la organismele internationale reducandu-si pensiile. NU!

Salariu minim/economie … 700 lei brut (net la circa 550 lei/luna)

Incontienta unor politicieni este fara margini.
Asta de mai sus e doar unul dintre ei.

biscuite 21 noiembrie 2012 at 11:29

Corect !!!! Din cauza individului astuia armata romana este dotata doar cu „prastii”, din cauza lui s-au inchis o multime de cazarme, fabricile de armament au fost taiate, din cauza lui copii nostri ajung „domnisoare”, datorita lui deficitul bugetar la pensii este foarte ridicat, datorita lui am ajuns sa cumparam armament vechi de dincolo, iar fabricile noastre, cel mai bun exemplu ii Roman Brasov… ei isi vand camioanele militare la americani, japonezi, italieni, etc.

7,4 21 noiembrie 2012 at 15:44

@ Status Quo – Deci, cum spuneam stimabile, singurul lucru cert in lumea asta, la ora actuala, este ca la Referendum, romanii i-au tras 7,4 milioane de suturi in cur lui DEMIS, presedintele Masa verde…! Si la fel de cert este ca, nu peste multa vreme, tot cam atatea suturi in cur, poate chiar mai multe, vor trage PDL-ului…Restul, nu-i decat „frectie la un picior de lemn”, vorba unui clasic in viata, D-zeu sa-l ierte…!

Aurelian 21 noiembrie 2012 at 19:29

mai prastie eu stiu ce a fost la alegeri ati venit in sectie sa verificati cine a fost si nu a fost la vot ca sa ii sunati si daca aici v-ati permis asta ce sa mai zic de alte parti As vrea sa iti vad fata sa iti dau o amgelf tie si iulutacac de atanasiu

Status Quo 21 noiembrie 2012 at 21:05

Costele baiete,
acu iti zici 7,4? Pai de ce te ascunzi dupa copac ma Costele? Demis Roussos, ai?

Costel* 21 noiembrie 2012 at 21:12

@SQ, eu sunt Costel* si asa ma semnez. Si eu am fost unul di cei 7,4 milioane de romani care la Referendum am spus acestui personaj odios CARA-TE, dar asta nu inseamna ca am dreptul sa-mi insusesc asemenea titulatura. Mai cauta draga SQ si alte tipuri de ARD-ei. Salutari prietenesti.

Sele 21 noiembrie 2012 at 16:28

Dle ti-ai pus degeaba o eticheta de intelectual latin ca gandesti ca un badaran.
Auzi sa-si reduca singuri pensia!
Pariez ca n-ai facut o zi de armata sau daca ai facut ai suferit niscai umilinte de ataci cu ura proletara un pilon al natiunii, care inca mai beneficiaza de 70-80% increderea natiunii.Banuiesc ca dta esti din marja de eroare!
Am intrat in UE la 3 ani dupa intrarea in NATO si asta datorita Armatei Romane si a ofiterilor sai care au fost de acord sa iasa anticipat la pensie pentru incadrarea in standarde.
Deci Armata a fost prima institutie reformata care si-a facut datoria si nu are nevoie de critici latinesti badaranesti !

Status Quo 21 noiembrie 2012 at 21:03

Ba Sele,

am facut armata asa ca am aflat pe viu cam ce pot unii din ei. Stiu si cat munceau. Asa ca scuteste-ma de povetele tale de baba chioara.

Eu zic sa-ti iei pilonul asta de care vorbesti si sa ti-l bagi intr-un loc moale.

Au iesit anticipat la pensie? Foarte bine. I-am platit bine pentru asta. Si-i mai platim in continuare, din pacate.

Au incredere de 70-80%? Da? Asta pentru nu pot deschide gura. Daca ar deschide-o ar avea doar 5%.

Sele 22 noiembrie 2012 at 10:21

Vad ca pentru pdlei politica e o religie, de fapt o secta unde cuvantul de ordine este ,,Crede si nu cerceta” (ce zice Boc,Udrea, Basescu , Blaga, Hava).
La ce te referi prin status quo? La starea de lucruri cand mai susnumitii imparteau dreptatea fiecare in feuda lor? Si binenteles dupa mintea lor si in dauna noastra, a celor care ne indoim de politica lor feudala si falimentara.
Binenteles ca Armata nu putea fi de acord cu escaladarea incompetentei si hotiei la toate nivelurile.
Pensionarii militari,care urmau sa fie degradati au iesit in strada.
Stiu ca dta preferai ca Turcescu, Hava Dumitrel, Bardan sa se lafaie cu grade de colonei,doar au facut armata ca si dta !

Status Quo 22 noiembrie 2012 at 12:05

Luminatia ta,
armata este si ea plina de incompetenta(i).

Nu-ti mai da cu parerea despre ce cred sau nu cred eu. Vezi-ti d-ale tale ca n-ai calitati de clarvazator.

Bati campii cu PDL si alte alea. Sustin pe cine vreau si pot sa-ti spun un lucru sigur: aia care voteaza USL se inseala profund insa
– din pacate pentru tara asta – nu-i duce mintea decat atat.

Horea 21 noiembrie 2012 at 11:34

„Redăm forţa şi demnitatea Armatei Române. Relansăm industria românească de apărare!”

Iarta-l Doamne, ca zice ceea ce nu va face!

GG 21 noiembrie 2012 at 11:39

cel mai prost ministru al aparari care la avut vreodata Romania, mai are si tupeu sa vorbeasca de relansarea industriei de apărare, ce penibil e !

Alex 21 noiembrie 2012 at 12:49

Mai fratilor, l-ati slabit in Photoshop, sau ce dracu’ i-ati facut? 😀
Un minciunoi de joasa speta, ca minciunel nu pot sa-i spun din cauza dimensiunilor reduse de caracter, dar generoase de… osanza 😉

HECTOR 21 noiembrie 2012 at 12:56

O lichea care a ajuns pe scaunul lui Vasile Milea si a altor inaintasi cu demnitate si tinuta Rusine!!!!!!

ulise 21 noiembrie 2012 at 14:10

sa-i dea D-zeu atatia euro cat adevar spune!

adi 21 noiembrie 2012 at 16:11

armata romana trebuie sa fie solidara cu poporul roman si sa nu mai „traga „in revolutionari,.. adica sa fie condusa de adevarati barbati de STAT!!!!

anonim 21 noiembrie 2012 at 16:31

Ni se face greata cand il vedem ,sa-l mai si auzim e o adevarata …teroare!Daca si acum iasa ,s=a zis cu noi .Nu stiam ca de atata bine a relansarii armatei are Cugirul si alte fabrici de armament contracte pe termen nelimitat!…ar fi ideal ca odata cu decaderea lui sa nu mai azuzim de ,,promotia” ATANASIU si clica.Daca intradevar erau ptr cugireni se vedeau realizarile lor ,da e adevarat ,se vad cele …materiale!!!

Bamse 21 noiembrie 2012 at 16:44

Domnule Atanasiu si USL cum redam forta armatei cumparand avioane depasite de la americani?…sunteti patetici,sarlatani si ipocriti cum sa cumparam avioane F16 vechi la pretul unor avioane SAAB noi (costuri de intretinere mai mici) si dupa aceea sa mai si zicem ca redam forta armatei …USL merge pe aceelasi traseu precum cel al domnului Nastase cu autostrada Transilvania la pretul de 25 de milioane de euro km adica cel mai mare pret ,cea mai proasta calitate !…ce nu a putut sa fure PDL va zbateti voi sa furati rusine domnilor!

Circotasul 21 noiembrie 2012 at 18:09

Imi pare rau ca isi face imagine pe spatele Armatei Romane. A fost cel mai slab ministru al apararii de dupa 1990. Si cel mai rau: a desfiintat Brigada de Vinatori de Munte din Alba Iulia. El un asazis albaiulian. Rusine, mare rusine sa iti fie.

Besnik 21 noiembrie 2012 at 18:37

Multumim domnule Atanasiu, sunt convins ca o data cu postul de senator veti vitalza fabrica din Cugir si veti crea noi locuri de munca

Aurelian 21 noiembrie 2012 at 19:32

ai fumat ceva? lasale incolo de legale dute la dezintoxicare mai bine

CRISAN 21 noiembrie 2012 at 20:45

Ai fost peste tot si nu ai facut nimic , lasa relansarile economice , poate vrei sa ne vorbesti despre … Lansarile Mincinoase !

Selena 21 noiembrie 2012 at 20:57

Cu siguranta am sa votez pe domnul Teodor Atanasiu pentru ca este capabil sa reconstruiasca si sa dezvolte judetul Alba.

Freelancer89 21 noiembrie 2012 at 21:00

Ziceti ca nu a facut nimic, asta reprezinta cat de prost informati sunteti. Cautati top-ul parlamentarilor din judetul nostru si vedeti care e pe primul loc in realizari. Acuzatorii de servici sunt ONLINE si improasca cu noroi..trist!

M.C. 21 noiembrie 2012 at 21:43

Ai tras ceva pe nas?Realizarii personale poate(a se citii HOTII).Da realizari,terminind cu ultima dosar la D.N.A. ptr asociere,la grup infractional si altele.Bai astia,care sinteti fan Eutanasiu,care este,ca un zeu ptr voi,mai luati seama si la alte opinii.Eu sint APOLITIC SI NU MA INTERESEAZA POLITICA,IMI ESTE SCIRBA DE TOTI POLITICIENII,PTR CA FAC(AU FACUT) NUMAI RAU TARII SI JEFUIESC MUNCA POPORULUI SI REALIZARILE TUTUROR INAINTASILOR.Dar nici nu pot sta cu miinile in sin,sa vad cu astfel de,DEJECTII ORDINARE ISI BAT JOC DE OAMENI,DE TARA SI DE TOT CE INSEAMNA ROMANISM SI PATRIOTISM IN SENSUL CEL MAI LARG.

Besnik 21 noiembrie 2012 at 22:49

Nu am ce iti face daca nu iti place politica, dar asta nu inseamna ca daca tie nu iti place e un lucru rau. Orice tara are nevoie de politica, de elite cara sa o conduca. Daca te crezi mai bun pune mana si fa ceva, e usor sa vorbesti pe altii de rau.

Activitatea parlamentara în cifre:
Luări de cuvânt: 112 (în 105 şedinţe)
Declaraţii politice: 106 (din care 106 consemnate conform materialului depus la secretariatul de sedinţă)
Propuneri legislative initiate: 10

Întrebari şi interpelari: 44

Motiuni: 20

M.C. 22 noiembrie 2012 at 6:20

PTR BESNIK!!!Orice tara,are nevoie de politica si politicieni,nimic de zis insa,NICIDECUM CA ASTIA,CARE NE CONDUC(NE-AU CONDUS)DIN 1989 INCOACE.Si daca,Eutanasiu o fii vreo „elita”ascunsa,de nu stim noi de ea,atunci inseamna ca,ROMANIA ESTE SUB PAMINT CU 15 KM.S-o fii nascut talent si moare speranta!!Pai cu dinastia ca el si altii,ROMANIA IN CURIND,O SA FIE IN ANARHIE.E drept,ca este „elita”!!!!FRECA CARTILE DE JOC,LA U.M.C. CUGIR,DE RUPEA BIROUL.ASTEA DA REALIZARI!!!Si mai mult,am vazut o tara intreaga,ce a facut ca si ministru A.N.=N-I-M-I-C!!!!!Ce dai tu,sint cifre!!Tot cifre se regasesc si in dosarul lui,de la D.N.A. si in conturile lui,pline doldora de bani.Dar,ce ma deranjeaza,cel mai mult personal(cred ca si pe altii)cum poate o dejectie ca el,sa imbrace uniforma ARMATEI ROMANE.PAI,SE INTORC IN MORMINT EROII NEAMULUI,VAZIND ASA CEVA.Pai,uniforma armatei romane,au imbracat-o,de-a lungul timpului,BARBATII ADEVARATI(nu besini ca el)CARE AU APARAT TARA SI-AU DAT VIATA PTR EA.Nici nu vreau sa ma gindesc,ca poarta uniforma,la fel ca MARESALUL ANTONESCU(DE EX).PAI OMUL ALA A MURIT PTR ROMANIA.SI ALTII MII-SUTE DE MII DE SOLDATI,SUBOFITERI SI OFITERI.Bai eutanasiule,in viata ta,sa nu mai imbraci uniforma unei institutii,iubite de popor si care slujeste,INTOTDEAUNA NEAMUL ROMANESC.Poti s-o imbraci(probabil),cind te pun in cimitir,atunci da,dar nici atunci,ptr ca tu nu esti militar de cariera-tu esti jeg ordinar de cariera.Si daca tot zici,sa pun mina sa fac ceva=besnik=,da,eu cel putin,imi cistig piinea cea de toate zilele,muncind CINSTIT,CU SUDOAREA FRUNTII,NU FURIND TILHARIND,PRADIND,JEFUIND,CA CEL PE CARE-L LAUZI DE ZOR.E GREA MUNCA CINSTITA,E ADEVARAT,DE ASTA MULTI INTRA IN POLITICA,IN ROMANIA.DECI,IMI PERMIT SA-L CRITIC PE NEMERNICUL ASTA,PTR CA SI PE BANII MEI,STA SI HUZURESTE,UMPLINDU-SI BURDIHANUL SI CONTURILE PERSONALE(NU-L MAI CUPRIND HAINELE DE ATITA OSINZA).Atunci din 2 una,ori esti pnl-ist,ori esti slugoi,de asta,il aperi cu asa vehementa.Daca esti,primul caz,hai ca ar fii ok,dar daca esti al 2-lea,ptr asemenea oameni,nu am decit un sentiment-imi vine sa-i scuip in fata tot timpul,ptr ca ling dosuri,neavind coloana verticala.

Costel* 22 noiembrie 2012 at 15:54

@ MC, apreciez comentariul dumnevoastra multi find fara colana si mari pupinc(#)uristi. Primul exemplu este domnul Guvrnator „LINGE BAROS”, restul mai putin conteaza care sau care pe unde mai linge dosuri. Pacat ca acest sport dauneaza grav romanilor.

cititor de postangii 22 noiembrie 2012 at 16:53

Costele esti fara personalitate .Ii lauzi pe toti ,ii blamezi pe toti crezand ca te distrezi .Sunt convins ca esti o persoana fara prezent ,esti lefter papuc ,nu ai dupa ce bea apa ,o bere sau un vinars ti-l platesc prietenii pe care ii obosesti cu ineptiile tale pentru ca bei prea mult alcool .Restul mai putin conteaza pentru ca nu ai nici macar un dos sa lingi .Cat despre viitor ,vai de curul tau.

Ghita 22 noiembrie 2012 at 17:08

Multumesc frumos pentru raspuns @ cititor basist. Corect, eu sunt lefter asta e, iar dumneata ca si Guvernatorul „LINGE BAROS” sunteti lingai de cea mai inalta tinuta. Calitate care apartine si acest lucru este demonstrat stintific … „TURNATORILOR” … spor la turnat pupat si lins domnule draga … important este cum alegi obiectul pentru … produs …

Costel* 22 noiembrie 2012 at 17:39

@ Ghita, multumesc pentru sustinere eu nu sunt lefter de si sunt antibasist traiesc bine. Ca am tot timpul treaba cu domnul Basescu asta e o alta poveste. Nu am suportat nici odata ca anumite personaje cu o instruire precara sa muste de undeva pe cei mai scoliti. Apreciez si pe cei care spun ca ai mancat o litera dintr-un cuvant … Prefer sa raspund singur la provocari si sa beau la zile mai speciale cate un Whisky Irish cu putina ghiata.

arthur 21 noiembrie 2012 at 22:37

sa speram ca reusiti sa faceti ceva in privinta asta

Besnik 21 noiembrie 2012 at 22:45

Teodor Atanasiu este singurul dintre candidaţi care are şi soluţii pentru oamenii din Alba. Are si puterea să le pună în aplicare.

@Besnik 22 noiembrie 2012 at 8:07

De ce nu le-a pus pana acum in aplicare ca a tot fost la putere. Ai luat droguri?

monica 22 noiembrie 2012 at 2:21

Mai loaza imbecila de eutanasiu ai fumat cea?
Altfel oricum mintea nu te duce. Desigur ai solutii pentru dar pentru grupul infractional.
Ai dosar deja doar amplifical.
LASA-ME!

Ioan B 22 noiembrie 2012 at 7:58

!!! BAFTA !!!

Ioan B 22 noiembrie 2012 at 9:27

sa ajungi la mititica 😉

Didi 22 noiembrie 2012 at 20:49

Teodor Atanasiu o personalitate cu o vasta activitate politica.De azi pe maine sa facut Cugirean.sa trezit si el acuma sa relanseze forta si demnitatea armatei.Pana acuma a stat cu botul pe labe,privind cu nepasare cum Cugirenii ramin unul cite unul fara locuri de munca,cum se vinde fabrica de armament si munitie bucata cu bucata.Acuma ce vrea sa mai relanseze??? Activitate parlamentara
Luări de cuvânt: 112 (în 105 şedinţe)
Declaraţii politice: 106 (din care 106 consemnate conform materialului depus la secretariatul de sedinţă)
Propuneri legislative initiate: 10

Întrebari şi interpelari: 44

Motiuni: 20???? BESNIK sau Besina sau cum te cheama?Tu consideri ca Sugaciu asta sa sacrificat pentru poporul Roman???A fost platit cu virf si indesat pentru tot ce a facut.

Comentariile sunt oprite