Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Teodor Atanasiu: mulţumesc cetăţenilor pentru spiritul lor civic

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stimați concetățeni, alegerile locale pentru stabilirea autorităților administrației publice locale care vor conduce Consiliul județean și Primăriile din județul Alba în perioada 2012-2014 s-au încheiat, iar dumneavoastră v-ați exercitat dreptul la vot în mod democratic.

Doresc prin acest mesaj să mulțumesc tuturor cetățenilor care nu au votat candidații PNL, sau ai USL Alba, deoarece acest lucru ne arată unde și în ce fel trebuie să ne îmbunătățim activitatea, pentru a demonstra tuturor locuitorilor județului că nouă ne pasă cu adevărat de dezvoltarea durabilă, pe principii social-economice sănătoase, a acestor locuri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru oamenii care au votat candidații PNL și ai USL Alba doresc să spun că noi, toți candidații propuși de aceste formațiuni, suntem onorați că ne-au acordat încrederea lor. Această încredere ne dovedește că suntem pe drumul cel bun, lucru evidențiat și de susținerea tot mai mare de care USL se bucură la nivel național. Acest lucru însă ne și obligă să punem în practică Programul de guvernare al USL și să oferim tuturor oamenilor din Alba Iulia, din județul Alba și din întreaga țară, acele condiții de viață mai bune, care le-au fost pe nedrept răpite.

Am plăcerea să-i felicit pentru rezultatul obținut în alegeri pe toți reprezentanții noștri care au câștigat, dar le amintesc faptul că această victorie nu este doar un rezultat pe hârtie, sau un mandat călduț, ci o provocare pentru proiectele pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, în folosul comunităților pe care le reprezintă.

Faptul că eu am obținut doar cu câteva voturi mai puțin decât contracandidatul meu, care a devenit Președinte al Consiliului Județean Alba, mă motivează și mai mult. Trebuie să demonstrez cetățenilor că activitatea noastră nu încetează, chiar dacă, din păcate, nu am reușit să obținem victoria pe care am dorit-o la nivel județean. Proiectele începute trebuie continuate, iar oamenii trebuie să știe că vor beneficia de tot sprijinul parlamentarilor PNL de Alba, pentru a implementa atât măsurile prevăzute în Strategia de dezvoltare a județului, asumată de USL Alba, cât și măsurile cuprinse în Programul de Guvernare al Cabinetului Ponta.

Stimați concetățeni, vă mulțumesc pentru spiritul civic de care ați dat dovadă la alegeri și vă asigur că, împreună, vom reuși să oferim tuturor locuitorilor județului nostru speranța într-o viață mai bună, prin activitatea tuturor aleșilor locali sau parlamentari ai USL Alba.

Cu stimă, Teodor Atanasiu, Deputat


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea