Rămâi conectat

Politică Administrație

Teodor Atanasiu deschide lista de candidați ai PNL Buzău pentru Senat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul președinte al PNL Alba, Teodor Atanasiu, deschide lista de candidați ai PNL Buzău pentru Senat, în timp ce la Camera Deputaţilor lista este deschisă de către preşedintele interimar unic al PNL Buzău, Cristinel Romanescu, scrie News.ro.

Atanasiu, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că PNL Buzău mizează pe obținerea a patru locuri de parlamentar – unul de senator și trei de deputat.

”La Buzău trebuie echilibrat rezultatul de la locale prin cel din 11 decembrie, chiar dacă aici suntem singuri împotriva tuturor. Vom duce o campanie electorală în care vom arăta diferențele dintre Partidul Național Liberal, pe de o parte, și Partidul Social Democrat și prietenii săi, de cealaltă. Nu va fi o campanie mută; promitem nu doar dezvăluiri despre ce a făcut PSD în ultimii ani, ci și soluții. (…) Când spun PSD-ul și aliații săi mă refer la toate acele partide care au început o campanie furibundă împotriva statului de drept și a legalității în această țară, o campanie furibundă pe care o face PSD-ul împotriva statului român care se ocupă de partea juridică pentru că sunt plini de penali și trebuie să-i ascundă în spatele unor diversiuni pe care le încearcă în aceste zile, o campanie la care domunul Tăriceanu și ALDE s-a raliat din plin. Și mai nou, ultimul care completează lista, domnul Traian Băsescu și cu al său PMP (…) Ei toți se apără de justiție atacând și împroșcând cu noroi. (…) De aceea, cred că va fi foarte simplu aici, la Buzău, să tranșăm lucrurile. De fapt, suntem singuri împotriva tuturor pentru că ce am văzut în aceste zile pe eșicherul buzoian e foarte clar – un PMP care luptă cu statul de drept și cu instituțiile juridice, un PSD care fuge de statul de drept și de instituțiile juridice, un ALDE care este format doar din oameni care au probleme juridice, deci, practic, niciun posibil aliat al Partidului Național Liberal la nivelul județului Buzău”, a spus Atanasiu, citat de buzaumedia.ro.

Senatorul Teodor Atanasiu a declarat la începutul lunii septembrie nu mai candidează în Alba pentru un nou mandat de parlamentar pentru că județul e prea departe de București, unde locuiește cu familia.

Citește și De ce nu mai candidează Teodor Atanasiu pe listele PNL Alba: Nu am nicio problemă, dar este prea departe


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea