Ziarul Unirea

Teodor Atanasiu: Dacă vom face un guvern mâine, premierul va fi Cătălin Predoiu. Recunosc stenogramele ca veridice, dar nu recunosc contextul

Prim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat luni, referitor la stenogramele în care acesta a fost surprins vorbind despre înlăturarea democrat-liberalilor că sunt veridice, dar scoase din context, iar dacă mâine PNL va face un guvern, Cătălin Predoiu va fi premier.

Din stenogramele publicate în premieră de știripesurse.ro reieșea că Teodor Atanasiu nu ar fi fost de acord cu numirea lui Predoiu în funcția de premier.

ELIT

Citește și Teodor Atanasiu, despre fuziunea PDL-PNL: „Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Liderii lor o sa dispară rând pe rând!”

”Îmi pare rău că în România nu se întamplă ca în restul Europei, că discuțiile private nu sunt discuții private. Ați dat niște frânturi de 1-2 minute dintr-o discuție de o oră și jumătate. Îmi pare rău dacă din frânturi s-a dedus ca vrem o scindare a partidului. Am fost primul lider care a propus fuziune celor două partide. Am susținut fuziunea pâna s-a înfăptuit. Ar fi culmea să doresc spargerea partidului. Adversarii PNL sunt în afara partidului, nu în interiorul partidului (…) Ceea ce am spus acolo îmi asum. Am spus în anumite contexte, nu în cele date de dumneavoastră. Îmi mențin afirmațiile că toate deciziile PNL vor fi susținute de mine. Și decizia PNL este că dacă vom face un guvern mâine, premierul va fi Cătălin Predoiu. Recunosc stenogramele ca veridice, dar nu recunosc contextul. Nu trebuie să dau nicio explicație pentru un anumit context din spațiul privat. Colegii mei știu din ce context a fost scoasă. Am discutat cu colegii foarte clar în ce context au fost declarațiile. Nu o să dezbat acele discuții în spațiul public”, a declarat Teodor Atanasiu.

El a ținut, totodată, să le ceară scuze cetățenilor pentru stenogramele apărute în spațiul public și a precizat că înregistrările sunt doar niște frânturi și a subliniat că nu acela a fost contextul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Călin Matieș: DRUMUL RUȘINII Județului Alba are vinovații exact în persoanele care se dau acum mari salvatori!

Drumul Național 75, cel mai prost drum al județului Alba și poate cel mai jalnic din întreaga Românie are și… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

19 Comentarii

eva 2 11 mai 2015 at 11:43

lasa-ne…lasa-ne… !!! se pare ca se teme ca nu va mai prinde ciolanul…si acum rabufnes-te…,, pe nas,,…

coco 11 mai 2015 at 14:27

un tradator asta este atanasiu si partidul pe care il reprezinta

bratianu 11 mai 2015 at 20:57

Reteta in politica : sa minti precum respiri.

Ce gunoi !

ela 11 mai 2015 at 12:12

la ce te astepteti de la Fonfanila? Un incult ajuns in politica…

@ Nenea Crăcănel 11 mai 2015 at 14:50

Păi asta cu “inculţii ajunşi în politică” e la modă unii ajung chiar preşedinţi şi mai stau şi zece ani în fruntea ţării … De altdel l-am auzit chiar zilele acestea pe acel incult ( de băse e vorba, desigur) lansînd încă “o pildă” demnă de toată stupizenia din capul lui pleşuv şi fără minte.
“… i-aş fi umplut gura de sînge” – s-a exprimat ghiolbanul, descriind modul în care ar fi rezolvat dumnealui borfaşul, una din problemele politice…
Asta dintr-un întreg şir de pleoscăituri şi fîsuri ( ase citi pîrţuri) tipic Băsescu : “ţigancă împuţită, românii sunt găozari, învătîntul românesc scoate doat tâmpiţi, medicii români sunt handicapaţi şi alte şi alte …

@@cracanel-xerox- plagiator-mincinos 12 mai 2015 at 11:15

Nu deschide gura,”fa doina”, ca pute a latrina3!

Atanasiule, 11 mai 2015 at 12:17

Ia-ti transferul la psd: le-ai facut un serviciu urias incat Ponta a devenit tot mai obraznic. Du-te, nene, cu viata ta privata si publica cu tot si cu promisiunea neonorata a nodului de acces la autostrada pt Cugir. Du-te cu toate minciunile la plagiator ca va potriviti de minune!

Ghita 12 mai 2015 at 11:14

Nu o sa-si ia „transferul”, la PSD, ca „ii ridica mingea”, lui Tariceanu, ca doar Tariceanu, la facut ministru!

Horea 11 mai 2015 at 12:24

Atanasiu: ”Îmi pare rău că în România nu se întamplă ca în restul Europei, că discuțiile private nu sunt discuții private.”

POLITICA adevarata, e meserie grea tovarase „liberal”!

"Discutiile private" 11 mai 2015 at 14:02

Adica noi, smecherii, in privat putem sa ne spunem cu sinceritate of-urile, dar in public continuam sa-i mintim pe fraieri si sa ne vedem de interese. Halal, Atanasiule!..

mila 11 mai 2015 at 14:26

ce sa astepti de la atanasiu, minciuni si tradari, au tradat psdul acum ii tradeaza si pe pedelisti
pnelisti sunt niste trdatoriiiiiii

Unul 13 mai 2015 at 11:21

Asa au fost tot timpul, liberarii mincinosi si tradatori, ca sa erau si la 1918. Atanasiu nu degeaba, s-a dus la Bucuresti, ca de mult are „apucaturi” de mitic, fanariot si pervers:
-Social-democratul ardelean Teodor Mihali, 1918:
„Să stea românii la ei acasă şi să ne lase în pace; totul este minciună, furt, dispreţ de drepturile altuia… opinia publică este cum vrea Guvernul să fie… La ei, cocota parisiană a învins pe institutorul german. Ardelenii nu au nimic de câştigat cu noi, românii ardeleni; niciodată un ministru ungur nu şi-ar călca cuvântul, cum fac cei din România”.

gicu 11 mai 2015 at 14:50

DEMISIA!!!!!!!!!!!!! Faci de rusine partidul si judetul! Cum mai vrei sa-ti faca campanie fostul pdl in Alba? esti un hoit uman!!!!!!

@ gicu 11 mai 2015 at 15:25

Atanasiu este pe drumul cel bun. A inceput sa-l pupe in tomberon pe Predoiu mai vine o saptamana pe la socru din Alba Iulia si il mai linge si pe Hava la dispozitiv asa dupa orele de audiete de la Hotelul Parc, apoi se va muta cu tot cu mititelul la supt la Blaga si dupa ce inghite vreo 10 kg. de ingrasamant portocaliu va creste din nou norocovul baietului …

marius 12 mai 2015 at 7:45

a fost detectat, dar de ce nu apare?

marius 12 mai 2015 at 7:53

PNL
PDl/ul a mers pe mâna PNL-ului. Din nefericire a reuşit să-i fractureze acestuia antebraţul. Deşi pe toţi îi durea, doar Atanasiu a reuşit să îngâne câteva cuvinte la adresa răilor mirositori din PDL-.
La Bistiţa s-a propus ca la întâlnirile comune, dintre cele două partide, PNL-işti să poarte mască da război. Ea va fi confecţionată la Cugir, locul de baştină a fonfăitului.
Piticul Atomic şi alţi înalţi demnitari din PNL vor fi scutiţi de mască, deoarece mirosul se simte doar de la 1.55m. în sus.
PS1. Din cauza mirosului, domnului Simedru i-a căzut muştaţa.
PS2. În oraşul de jos s-a deschis barul ” Cocina PNL”
PS3. Din cauza acestui conflict, susţinătorii de rând ai PNL-ului au devenit susţinători de colană. Domniile lor au ajuns la acestă concluzie după ce au văzut că bună parte din coloana verebrală a PNL începe să se încline. Pentru îndreptarea, ei au propus şi câteva tehnici folosite la turnul din Pisa.

marius 12 mai 2015 at 8:34

PS4. Aseară, domnul Predoiu ne-a anunţat că programul de guvernare al PNL a apărut în programul compionatului de fotbal al Germaniei. Doritorii pot paria la casele de pariuri pe rezultat.

Hogică 12 mai 2015 at 9:14

@ marius
Eu pariez pe O-O !

altele 13 mai 2015 at 14:05

Iaca se adevereste faptul ca unii spun ce gandesc, dar nu gandesc ce spun. O fi din cauza digestiei.

Comentariile sunt oprite