Ziarul Unirea

Teodor Atanasiu: Bolnavii de cancer, lăsaţi de izbelişte de guvernanţii actuali

    Cinismul Coaliţiei guvernamentale frizează orice limită atinsă vreodată de vreun alt guvern în întreaga istorie a României! Strigătele de disperare ale bolnavilor suferinzi de boli deosebit de grave nu îi deranjează în vreun fel, nici pe marii reformatori pd-işti, nici pe ceilalţi asociaţi ai lor, profund vinovaţi de starea deplorabilă a sistemului de sănătate românesc!
Cum este posibil ca Marea Coaliţie Falimentară să dea mereu undă verde la cheltuit, cu nemiluita, banii publici, pe tot felul de aberaţii nefolositoare nimănui din ţara asta, în afara puşculiţelor lor, din ce în ce mai neîncăpătoare şi, în acelaşi timp, subfinanţarea spitalelor şi a programelor de tratament pentru diferite boli grave, să fi atins cele mai alarmante cote înregistrate vreodată în sistem?!
Cum este posibil, ca de luni de zile, spitalele să nu mai poată pune la dispoziţia pacienţilor asiguraţi, bolnavi de cancer, citostaticele şi medicamentele necesare împotriva durerii, de parcă viaţa acestora ar fi decisă la loteria guvernamentală?!
Cum este posibil, într-un stat de drept, ca cetăţenii acestei ţări să-şi plătească zeci de ani asigurările medicale, iar atunci când viaţa devine nedreaptă cu ei şi-i trimite în cea mai grea suferinţă, să fie condamnaţi definitiv la moarte şi durere fără margini, doar pentru că aşa hotărăşte un domn Duţă, preşedinte al unei case de asigurări, ce pune la dispoziţia maşinii de tocat portocalii miliardele de euro adunate, în loc să le dea destinaţia corectă la timp?!
Sistemul de sănătate românesc a fost reformat, timp de trei ani, în asemenea hal, încât, pacienţii mor cu zile în România! În numele acestei criminale reforme au fost închise sute de spitale, luându-li-se românilor dreptul la tratament şi spitalizare imediată! În numele acestei dubioase reforme, sănătatea românilor a ajuns la mâna unor incompetenţi, dar, în acelaşi timp, a unor perfect-interesaţi de sifonarea banilor din sistem, ce se simt atotputernici pentru că îşi permit să-şi aroge dreptul de viaţă şi de moarte asupra pacienţilor, rămaşi, de fapt, doar în grija lui Dumnezeu!
Domnule Ungureanu, dacă vreţi să demonstraţi că sunteţi mai mult decât un Boc, aveţi datoria de a curma jaful de bani publici, practicat timp de trei ani în CNAS, prin demiterea imediată a domnului Duţă şi numirea la conducerea instituţiei a unei persoane integre şi competente!

Teodor ATANASIU, deputat PNL Alba

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Aurelian 29 februarie 2012 at 16:48

De fapt nu sunt singurii lasati in izbeliste Eutanasiule, tot in izbeliste, si nu stiu pana cand au fost lasata si Cupola PeNaLa corupta pana in maduva oaselor, si nu de guvern ci de justitie. Vezi ca daca va priponea, aveati acum ce declara, si nu mai sustineati ineptii!

Havela 29 februarie 2012 at 17:36

Aurelian ma tot gandesc de unde sti tu atatea… sustii niste aberatii care sincer cateodata ma uimesc.. tu chiar nu sustii oamenii care vor sa faca ceva util orasului/judetului si care vor sa deschida ochii lumii despre ce se intampla?

Plesa 29 februarie 2012 at 18:55

Sa nu zici ca asta a facut ceva ?! Brusc il intereseaza pe el de soarta oamenilor. Unde erai cand ai fost la putere ? Erai ocupat cu imparteala banilor/bunurilor publice ? eeeee, baiete ai impresia ca ziarul este citit doar de cei care mananca un miez de paine cazut de la masa ta ? Il citesc si cei care vor sa cumpere o paine intreaga. Jalnici

Havela 29 februarie 2012 at 23:06

ce ai vrea sa faca din postura pe care o are acum? o sa vedem ce poate sa faca daca va fi ales pe functia pentru care va candida:) vom vedea atunci ce va face si ce nu

Plesa 1 martie 2012 at 1:28

Daca garantezi tu ….

Alina 29 februarie 2012 at 18:38

Nicio masa fara peste niciun ziar Unirea fara un comentariu facut de ursul Balooooooooooooooooooo!
Bineinteles comentariul conceput de altcineva ca pe el saracul nu-l prea duce mintea.

asddsa 1 martie 2012 at 11:58

Havela,dar ce a facut umflatul de Atanasiu,in afara de avere,atunci cind a fost ministru?

alexandru 1 martie 2012 at 15:03

e trist ca se foloseste suferibnta bolnavilor de cancer ca subiect electoral.domnul atanasiu, el insusi un cancer la societatii romanesti, nu realizeaza ca nu exista la acest moment nici un bolnav de cancer care sa nu isi primeasca tratamentul.si tratamentele sunt complexe atanasiule, cuprind chimioterapii, radioterapii si interventii chirurgicale.dar trecand peste aceste aspecte tehnice, stimate domn nesimtit atanasiu, va aduc aminte ca pe trista perioada a guvernarii tariceanu farmaciile aveau plafoane de medicamente compensate, pesnionarii stateau la inceputul lunii cu noaptea in cap la rand, sa prinda medicamente compensate, si alea doar generice.nesimitirea, tupeul, adunat cu uitarea acestui popor, ne aduce in situatia de aciti aberatiile unora la ziar.care spital nu mai are citostatice atanasiule? ala din ocna mures?

Comentariile sunt oprite