Rămâi conectat

Politică Administrație

Teodor Atanasiu: Bolnavii de cancer, lăsaţi de izbelişte de guvernanţii actuali

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Cinismul Coaliţiei guvernamentale frizează orice limită atinsă vreodată de vreun alt guvern în întreaga istorie a României! Strigătele de disperare ale bolnavilor suferinzi de boli deosebit de grave nu îi deranjează în vreun fel, nici pe marii reformatori pd-işti, nici pe ceilalţi asociaţi ai lor, profund vinovaţi de starea deplorabilă a sistemului de sănătate românesc!
Cum este posibil ca Marea Coaliţie Falimentară să dea mereu undă verde la cheltuit, cu nemiluita, banii publici, pe tot felul de aberaţii nefolositoare nimănui din ţara asta, în afara puşculiţelor lor, din ce în ce mai neîncăpătoare şi, în acelaşi timp, subfinanţarea spitalelor şi a programelor de tratament pentru diferite boli grave, să fi atins cele mai alarmante cote înregistrate vreodată în sistem?!
Cum este posibil, ca de luni de zile, spitalele să nu mai poată pune la dispoziţia pacienţilor asiguraţi, bolnavi de cancer, citostaticele şi medicamentele necesare împotriva durerii, de parcă viaţa acestora ar fi decisă la loteria guvernamentală?!
Cum este posibil, într-un stat de drept, ca cetăţenii acestei ţări să-şi plătească zeci de ani asigurările medicale, iar atunci când viaţa devine nedreaptă cu ei şi-i trimite în cea mai grea suferinţă, să fie condamnaţi definitiv la moarte şi durere fără margini, doar pentru că aşa hotărăşte un domn Duţă, preşedinte al unei case de asigurări, ce pune la dispoziţia maşinii de tocat portocalii miliardele de euro adunate, în loc să le dea destinaţia corectă la timp?!
Sistemul de sănătate românesc a fost reformat, timp de trei ani, în asemenea hal, încât, pacienţii mor cu zile în România! În numele acestei criminale reforme au fost închise sute de spitale, luându-li-se românilor dreptul la tratament şi spitalizare imediată! În numele acestei dubioase reforme, sănătatea românilor a ajuns la mâna unor incompetenţi, dar, în acelaşi timp, a unor perfect-interesaţi de sifonarea banilor din sistem, ce se simt atotputernici pentru că îşi permit să-şi aroge dreptul de viaţă şi de moarte asupra pacienţilor, rămaşi, de fapt, doar în grija lui Dumnezeu!
Domnule Ungureanu, dacă vreţi să demonstraţi că sunteţi mai mult decât un Boc, aveţi datoria de a curma jaful de bani publici, practicat timp de trei ani în CNAS, prin demiterea imediată a domnului Duţă şi numirea la conducerea instituţiei a unei persoane integre şi competente!

Teodor ATANASIU, deputat PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea