Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tentativă de viol în zona “Valea Popii” din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 16 august 2012, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de M.F.I., de 31 de ani, din comuna Cricău, judeţul Alba, care este cercetat sub aspectul comiterii unei infracţiuni de tentativă de viol.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 15/16.08.2012, în jurul orelor 02.00, o tânără de 25 de ani, din Zlatna, care locuieşte fără forme legale în municipiul Alba Iulia, a luat un taxi din staţia de taxiuri situată în zona Spitalului Judeţean, Alba, pentru  a se deplasa la locuinţa sa din Alba Iulia, autoturism condus de M.F.I.

După ce s-a urcat în taxi, conducătorul auto i-a propus tinerei să întreţină raporturi sexuale şi s-a deplasat în zona “Valea Popii” din Alba Iulia unde au rămas cca. 2 ore.

Întrucât tânăra a refuzat să întreţină raporturi sexuale cu M.F.I., acesta a agresat-o iar ulterior a dus-o acasă.

În cursul zilei de azi, 17.08.2012, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea