Rămâi conectat

Ştirea zilei

TENTATIVĂ de OMOR, la Mogoş: Un bărbat de 50 de ani a lovit cu toporul în cap un bătrân şi a fugit de la locul comiterii faptei. Victima a ajuns la spital, la Târgu Mureş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

omor-toporMarţi, 17 martie, în jurul orei 12.30, Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că în localitatea Mămăligani din comuna Mogoş, judeţul Alba, în faţa magazinului sătesc, se află o persoană care prezenta leziuni în zona gâtului.

Potrivit unui comunicat remis presei de IPJ Alba, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că în jurul amiezii zilei de 17 martie a.c., între F.A., de 76 de ani, din comuna Mogoş şi M.I., de 50 de ani, din aceeaşi comună, au avut loc discuţii în contradictoriu împrejurare în care M.I. i-a provocat vârstnicului, cu un topor, mai multe leziuni în zona capului şi gâtului.
M.I. a părăsit locul comiterii faptei, fiind identificat ulterior de către poliţişti, la domiciliul său.

Victima a fost transportată la spitalul din Abrud de unde a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea