Rămâi conectat

Curier Județean

Tentativă de omor la Cenade – Un bărbat de 47 de ani l-a lovit pe tatăl său cu o bâtă până l-a băgat în spital

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba cercetează o agresiune comisă de către A.I., de 47 de ani, din Blaj, asupra tatălui său în vârstă de 77 de ani.

Agresiunea s-a produs la Cenade, într-un imobil pe care cei doi îl dețin, în dimineaţa zilei de 6 august a.c., pe fondul unor discuţii în contradictoriu privind proprietatea.

A.I. i-a aplicat tatălui său mai multe lovituri cu o bata peste corp, cauzându-i leziuni care au necesitat transportarea la Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Urmare a cercetărilor efectuate şi a concluziilor provizorii formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, care au stabilit faptul că victima prezintă mai multe leziuni în zona capului, mâinii şi coapsei stângi precum şi o fractură la nivelul braţului drept, acestea necesitând pentru vindecare un număr de 40 – 45 de zile îngrijiri medicale, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au întocmit faţă de făptuitor, referat cu propunere de declinare a competenţei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru săvârşirea de către acesta a infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea făcută de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare şi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de A.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat, luând faţă de acesta măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Inculpatul a fost depus în Centru de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba, urmând ca astăzi (8 august) să fie prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea