Rămâi conectat

Curier Județean

Tentativă de omor în Apuseni, la Albac. Și-a înjunghiat cu sânge rece unchiul de 75 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă după-amiază, polițiștii din Cîmpeni au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din localitatea Bărăști, comuna Albac, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni și a suferit mai multe plăgi înjunghiate.

Potrivit IPJ Alba, „din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că în după amiaza zilei de 25 octombrie, în jurul orelor 18,30, în timp ce se afla pe un fânaț din localitatea Bărăști, B.M., de 51 de ani, a avut o discuție în contradictoriu referitoare la teren, cu unchiul său, T.I., de 75 de ani, din aceeași localitate împrejurare în care vârstnicul l-a lovit cu un briceag în zona abdomenului și al brațului drept.

B.M. a fost transportat la spitalul din Câmpeni de unde a fost transferat la un spital din Târgu Mureș întrucât starea sa de sănătate s-a agravat.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu polițiștii din Câmpeni precum și a diagnosticului stabilit de medicii Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, dosarul penal a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracțiunea de omor în forma tentativei, faptă prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod Penal.

Unitatea de parchet a dispus reținerea lui T.I. pentru o perioadă de 24 de ore iar în cursul zilei de ieri, 26 octombrie, l-a prezentat instanței de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.”

foto arhiv[


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea