Tenismanul David Manu de la TC Sun Alba Iulia a câștigat trofeul pentru cel mai bun jucător al turneului Siroco

Paul Voicu - Primar 2020

Tenismanul David Manu de la TC Sun Alba Iulia, numărul doi în clasamentul naţional la categoria 10 ani băieţi, a câștigat săptămâna trecută trofeul pentru cel mai bun jucător al turneului organizat de Clubul Sportiv „Voinţa” la Oradea. Pentru această performanță David Manu a fost recompensat cu un telefom mobil performant

TC Sun Alba IuliaEdiţia a III-a a Trofeului Siroco la tenis a reunit la start sportivi din Oradea, Beiuş, Ştei, Sibiu, Mediaş, Şimleu Silvaniei, Alba Iulia, Cluj.

ELIT

Turneul a fost organizat de CS Voinţa (director Mircea Drăgoi), în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea, având ca partener oficial firma Mecord Siroco (patron Florian Sala). Nivelul competiţiei a crescut prin prezenţa unor jucători de valoare ridicată, cum a fost David Manu (TC Sun Alba Iulia), pregătit de fostul antrenor al CS Frontiera Oradea, Dorel Brânduşan, aflat în prezent la Alba Iulia.

Turneul a cuprins 64 de meciuri, disputate pe terenurile CS Voinţa. Întrecerile s-au desfăşurat la categoriile de vârstă 10 şi 12 fete şi băieţi, respectiv 16 ani băieţi.

Mihail David - 2020

David Manu (TC Sun Alba Iulia) la învins în finală pe Cezar Lupean (TC Cluj-Napoca) 6-0, 6-1.

Datorita rezultatelor obtinute de sportivi, Tenis Club Sun ocupă locul 1 in judetul Alba si locul 35 pe tara in clasamentul national al cluburilor, pe anul 2013, stabilit de Federatia Romana de Tenis, avand ca principal criteriu numarul sportivilor legitimati care apar in clasamentele nationale.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...