Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Tehnologii pentru industria viitorului, la DEMO METAL VEST 2022 (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După o pauză de 3 ani, DEMO METAL VEST revine între 13 și 15 septembrie 2022, la Expo Arad.  Specialiștii și decidenții din industrie sunt așteptați la DEMO METAL VEST 2022, eveniment de referință al industriei din România, axat pe prezentarea celor mai moderne soluții de care au nevoie companiile industriale pentru dezvoltare.

Peste 75 de companii expozante vor fi prezente la întâlnirea cu publicul profesioniștilor din industrie. Ca la fiecare ediție, vizitatorii sunt așteptați cu demonstrații LIVE ale echipamentelor, oferte speciale pe perioada expoziției, noutăți și lansări de noi tehnologii, evenimente de networking (întâlniri face to face cu lideri din industrie, furnizori, producători, prestatori servicii) și prezentări tematice de actualitate, discuții tehnice direct în fața echipamentelor. Demo Metal Vest 2022 are toate componentele care duc la dezvoltarea unor noi relații de business și la fidelizarea celor deja existente.

La Demo Metal Vest veți găsi cele mai noi tehnologii și specialiștii și companiile care vă pot introduce în industria viitorului (mai multe detalii, pe www.demometal.ro/vest).

De asemenea, vizitatorii sunt invitați la FORUMUL DEMO METAL VEST, care și de această dată abordează subiecte de actualitate, de mare interes pentru companiile din industrie: DIGITAL ID – digitalizarea proceselor de producție și POWER UP – Eficiență energetică pentru producție (detalii pe https://demometal.ro/vest/forum-demo-metal-vest-2022/).

Ca de fiecare dată, și la această ediție, DEMO METAL VEST se bucură de sprijinul partenerilor tradiționali ai evenimentului: Asociația Constructorilor de Automobile din România – ACAROM, Camera de Comerț Româno-Germană – AHK România, Camera de Comerț Franceză în România – CCIFER și Organizația Patronală din Industria Aeronautică Română – OPIAR. De asemenea, evenimentul se bucură de susținerea sponsorilor Infor+AWS și Enel X.

Companiile expozante, mari branduri internaționale dar și companii locale, vă așteaptă în cadrul DEMO METAL  VEST 2022, cu invitația de a compara oferta variată și de a alege cele mai bune soluții pentru provocările pe care le întâlniți în producție.

 

Vă așteptăm la cel mai dinamic eveniment dedicat industriei:

Demo Metal Vest 2022, 13–15 septembrie, Expo Arad!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024 Această informare este efectuată de: SC LEM RESORUCES SRL cu sediul în Bucureşti, Str. Mircea Eliade, nr. 14, sector 1, camera1, et.1, ce intenţionează să solicite de la Administraţia Naţională „Apele Române” aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea