Rămâi conectat

Actualitate

Taxele şi impozitele plătite în rate cu cardul de credit, fără dobândă. Care sunt băncile care facilitează acest lucru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deţinătorii anumitor carduri de credit pot plăti în rate, fără dobândă, taxele şi impozitele locale. Însă, până în prezent, doar Credit Europe Bank are o campanie destinată special plăţii în două tranşe a taxelor şi impozitelor, inclusiv a facturii la utilităţi.

Cardurile emise de mai multe bănci oferă posibilitatea de a achita în rate taxele şi impozitele, condiţia impusă fiind legată de suma minimă tranzacţionată.

Credit Europe oferă posibilitatea clienţilor care deţin cardul de credit CardAvantaj să achite, până pe 31 martie, impozitele în două rate, fără dobândă. În cadrul aceleiaşi campanii intră şi plata facturilor de utilităţi la apă, gaz şi electricitate. Singura condiţie este ca tranzacţia să fie minimum 100 de lei. Campania este valabilă la tranzacţiile comerciale efectuate prin CardAvantaj direct la la ghişeele administraţiilor financiare sau la cele ale furnizorilor de utilităţi prin POS-urile instalate, fie online pe site-urile acestora.

Şi clienţii ING Bank pot plăti în rate taxele şi impozitele.”Cardul de credit ING oferă în acest moment posibilitatea efectuării de plăţi în trei rate pentru orice tranzacţie peste 500 de lei, în afara reţelei de comercianţi ING parteneri. Aceste rate se oferă automat către toţi clienţii, pentru tranzacţii la POS, cu condiţia atingerii acestui prag minim de tranzacţie. Nu avem o facilitate special creată pentru zona de taxe şi impozite”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriela Stanciu, Head of Credit Cards, ING Bank.

Cu toate că, în această perioadă, BCR nu are o campanie dedicată plăţii în rate a taxelor şi impozitelor locale, cei ce sunt posesorii cardurilor de credit emise de acestă bancă pot achita dările către stat, în maximum 12 rate, în funcţie de valoarea plăţii. Astfel, între 200 şi 999,99 de lei plata se face în trei rate, între 1000 şi 1999,99 de lei între trei şi şase rate, iar peste 2000 de lei, plata se poate face în trei, şase sau 12 rate. Activarea planului de rate se face printr-un simplu Activarea planului de rate se face printr-un SMS. Astfel, în momentul efectuării cumpărăturii, deţinătorul cardului primeşte prin SMS oferta pentru plata în rate. Pentru acceptare este necesar să se răspundă la SMS fiind menţionată referinţa tranzacţiei.

Reamintim că, toţi cei care îşi achită integral impozitul anual pe clădiri şi maşini înainte de 31 martie 2017, beneficiază de o reducere de 10%.

Sursa: romaniatv.net

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, în topul țărilor europene cu cea mai scumpă apă menajeră și îmbuteliată. Afacerea pe spinarea românilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

România, în topul țărilor europene cu cea mai scumpă apă menajeră și îmbuteliată. Afacerea pe spinarea românilor Deși România are resurse hidrografice din belșug și unele dintre cele mai apreciate izvoare de apă minerală de pe continent, am ajuns să plătim pe litrul de apă mai mult ca locuitorii din statele mai bogate ale Europei. […]

Citește mai mult

Actualitate

Radu Georgescu: Într-o țară civilizată, măsurile fiscale erau votate prin referendum de către populație. Planul nu rezolvă deficitul bugetar, dar va duce economia României în recesiune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Radu Georgescu: Într-o țară civilizată, măsurile fiscale erau votate prin referendum de către populație. Planul nu rezolvă deficitul bugetar, dar va duce economia României în recesiune Economistul Radu Georgescu face o comparație între cum a fost aprobat planul fiscal în România și cum se procedează într-o țară civilizată, cum e de exemplu Elveția, unde toate […]

Citește mai mult

Actualitate

Subvenții APIA doar pentru fermele mai mari de 2 hectare. Peste 225.000 de producători agricoli vor rămâne fără bani

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Subvenții APIA doar pentru fermele mai mari de 2 hectare. Peste 225.000 de producători agricoli vor rămâne fără bani Una dintre cele mai controversate măsuri incluse în noul program de guvernare vizează direct micii fermieri din România. Executivul propune creșterea suprafeței minime eligibile pentru a beneficia de plăți directe, de la 1 hectar la 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Copyright © 2004 - 2025 Ziarul Unirea