Rămâi conectat

Curier Județean

Târgul Firmelor de Exercițiu, miercuri, la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 10 octombrie 2018, de la ora 12, se va desfășura Târgul Firmelor de Exercițiu din cadrul proiectului De la teorie la practică! – Firma de exercițiu la  Colegiul Economic ”D. Pop Marțian” din Alba Iulia.

Cea ce-a doua ediție a proiectului se  desfășoară și în acest an, prin Asociația ECO, finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană de Sport și Tineret Alba.

Activitățile se vor derula în perioada 1.09.2018-31.10.2018 coordonate de managerul de proiect, prof. Cetean Emil și urmăresc susținerea inițiativelor de integrare socială a tinerilor proveniți din medii dezavantajate, precum cei din mediul rural, prin dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor în cadrul firmelor de exercițiu, cu precădere  din domeniul economiei sociale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea