Rămâi conectat

Actualitate

Târgul de Joburi: Peste 120 de tineri au fost faţă în faţă cu reprezentanţi a 9 firme angajatoare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 120 de tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani care sunt în căutarea unui loc de muncă au fost prezenţi astăzi la „Târgul de Joburi” care a avut loc între orele 9.00  13.00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Aceştia au fost întâmpinaţi de reprezentanţi a 9 firme care au la dispoziţie 30 de posturi pentru persoane cu studii medii şi 20 de posturi pentru cei cu studii superioare.

Cei prezenţi au fost interesaţi şi de absolvirea unui curs de calificare în domenii de activitate precum: frizer, ospătar, cosmetician, lucrător în comerţ, barman sau brutar. În cadrul Târgului angajatorii au dorit să recruteze persoane calificate în activitatea de consultant financiar, barmani şi ospătari, agenţi de vânzări şi web designeri.

Conform spuselor unui reprezentant al Târgului, dintre cei peste 120 de participanţi, aproximativ jumătate au luat contact direct cu angajatorul prin depunerea unui CV şi programarea unui interviu, iar restul au luat pliante cu informaţii suplimentare despre locurile de muncă vizate.

Târgul a reprezentat o bună oportunitate pentru tineri de a lua contact direct cu angajatorul, dar şi pentru cei care recrutează să întâlnească cât mai multe persoane interesate pentru un anumit post.

Precizăm faptul că acest eveniment a fost organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi s-a desfăşurat în toată ţara la aceleaşi ore fiind un program naţional.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea