Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tânăra lovită în scara blocului M3 din Alba Iulia este stabilă, iar evoluția este favorabilă. Rămâne internată în secția de neurologie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăra lovită în scara blocului M3 din Alba Iulia este stabilă, iar evoluția este favorabilă. Rămâne internată în secția de neurologie.

O pacientă în vârstă de 20 de ani s-a prezentat, în 17 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia cu amnezie retrogradă, adică pierderi de memorie, fără să acuze traumatismul suferit, de care nu își amintea.

În Unitatea de Primiri Urgențe i s-a făcut o tomografie computerizată care nu a relevat leziuni posttraumatice intracerebrale (intracraniene), fiind evaluată din toate punctele de vedere, iar apoi a fost internată pentru supraveghere și conduită terapeutică în secția de neurologie.

În momentul de față pacienta este stabila, începe să-și amintească unele fragmente petrecute în ziua respectivă, însă mai acuză cefalee (dureri de cap).

Va fi ținută sub observație, pe secția de neurologie, până când va dispărea simptomatologia, urmând să fie externată când medicii neurologi consideră că starea de sănătate nu îi va fi pusă în pericol. În prezent pacienta este stabilă, iar evoluția este favorabilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea