Rămâi conectat

Curier Județean

Tânără din Abrud, cercetată pentru furt. A profitat de neatenția unei femei și i-a sustras din poşetă, 8 vouchere de vacanţă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Abrud au identificat o tânără din oraş ca persoană bănuită de comiterea unui furt. Aceasta ar fi profitat de neatenţia unei femei şi i-ar fi furat, din poşetă, 8 vouchere de vacanţă.

La data de 30 mai a.c., poliţiştii  de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud au identificat-o pe o tânără de 26 de ani, din Abud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în data de 25 mai a.c.

Se pare că, în noaptea de 26/27 mai a.c., tânăra, ce este rezidentă într-o locuinţă protejată din localitate, ar fi profitat de neatenţia unei angajate a centrului şi i-ar fi sustras, din poşetă, 8 vouchere de vacanţă, în valoare de 400 de lei.

Ulterior, tânăra ar fi încercat să le vândă.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal în cadrul căruia tânăra este cercetată pentru furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea