// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Tânără din Abrud, cercetată pentru furt. A profitat de neatenția unei femei și i-a sustras din poşetă, 8 vouchere de vacanţă

Poliţiştii din Abrud au identificat o tânără din oraş ca persoană bănuită de comiterea unui furt. Aceasta ar fi profitat de neatenţia unei femei şi i-ar fi furat, din poşetă, 8 vouchere de vacanţă.

La data de 30 mai a.c., poliţiştii  de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud au identificat-o pe o tânără de 26 de ani, din Abud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în data de 25 mai a.c.

Se pare că, în noaptea de 26/27 mai a.c., tânăra, ce este rezidentă într-o locuinţă protejată din localitate, ar fi profitat de neatenţia unei angajate a centrului şi i-ar fi sustras, din poşetă, 8 vouchere de vacanţă, în valoare de 400 de lei.

Ulterior, tânăra ar fi încercat să le vândă.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal în cadrul căruia tânăra este cercetată pentru furt calificat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419