Tânără de 18 ani, din Cut, cercetată pentru furt calificat. A sustras suma de 2550 lei, dintr-o poşetă, în timpul unor vizite la domiciliul persoanei vătămate

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cut  au identificat o tânără de 18 ani din localitatea Cut, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă sesizată poliţiei în data de 02.07.2018.

La data de 04 iulie 2018, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cut  au identificat o tânără de 18 ani din localitatea Cut, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă sesizată poliţiei în data de 02.07.2018.

ELIT

În urma cercetărilor polițiștilor se pare că, în perioada aprilie-iunie 2018, o tânăra de 18 ani, în urma unor vizite la domiciliul persoanei vătămate din comuna Cut, ar fi sustras suma de 2550 lei, dintr-o poşetă aflată într-o încăpere a imobilului.

Din această sumă poliţiştii au reuşit recuperarea a 100 lei care a fost predată persoanei vătămate.

Mihail David - 2020

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, precum şi pentru recuperarea întregului prejudiciu cauzat.

Pentru a evita furturile din locuinţă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba vă recomandă:

  • Nu ţineţi sume mari de bani în casă, neasigurate, şi nici nu lăsaţi impresia că deţineţi astfel de sume; aceeaşi recomandare este valabilă şi cu privire la bijuterii.
  • Nu permiteţi accesul în locuinţă a comis-voiajorilor sau a persoanelor pe care nu le cunoaşteţi foarte bine.
  • Ori de câte ori sunteţi plecaţi de acasă pentru perioade mai lungi de timp, e bine să limitaţi cercul persoanelor care cunosc despre plecarea dumneavoastră şi perioada de timp în care lipsiţi de acasă.
  • De asemenea, împreună cu vecinii de încredere, asiguraţi un sistem reciproc de supraveghere a locuinţei în cazul absenţei de la domiciliu pentru perioade mai lungi. Eventual, lăsaţi acestora un număr de telefon unde puteţi fi găsiţi.
  • La plecarea de la domiciliu se închid bine toate căile de acces în locuinţă.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...