Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Mihalț surprins conducând, cu alcoolemie și fără permis, un moped neînmatriculat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 1 noiembrie 2018, în jurul orei 03.30, poliţiştii din Teiuş, în timp ce acţionau pe raza oraşului, l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Mihalţ, care circula cu un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea