Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Blaj, REȚINUT de polițiști, după ce ar fi spart 3 mașini, pentru a fura bunuri și bani, în decursul unui an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Blaj au reținut un tânăr din municipiu care ar fi spart mai multe autoturisme, pentru a sustrage bunuri și bani, din interiorul acestora. Pentru obținerea de probe și recuperarea prejudiciilor, polițiștii au efectuat două percheziții.

La data de 22 aprilie 2021, polițiștii de investigații criminale din Blaj, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au efectuat percheziții la două imobile din Blaj, în vederea documentării activității infracționale a unui tânăr, de 27 de ani, din municipiu, care este bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și a unei infracțiuni de însușirea bunului găsit.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în perioada 24 februarie 2020 – 23 februarie 2021, ar fi spart geamurile a 3 autoturisme parcate pe raza municipiului Blaj, iar din interiorul acestora ar fi sustras diferite bunuri și sume de bani.

Din cercetări a rezultat și că, în cursul zilei de 29 octombrie 2020, tânărul și-ar fi însușit, pe nedrept, un telefon mobil pierdut de un bărbat din Blaj.

În cursul zilei de azi, 23 aprilie, reținutul fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea