Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânăr din Alba care s-a prăbușit cu mașina într-o prăpastie și a fugit de la locul accidentului, trimis în judecată pentru ucidere din culpă. A cauzat decesul unui pasager

Unirea Ziarul

Publicat

în

Tânăr din Alba care s-a prăbușit cu mașina într-o prăpastie și a fugit de la locul accidentului, trimis în judecată pentru ucidere din culpă. A cauzat decesul unui pasager

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din oraşul Câmpeni a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. B. Vasile Traian este acuzat că, în decembrie 2017, a provocat un accident rutier în urma căruia un pasager cu care se afla în autoturism a decedat.B ărbatul conducea un autoturism cu care s-a răsturnat, într-o prăpastie adâncă de 60-70 de metri.

După accident a părăsit locul faptei, fiind identificat a doua zi, de către oamenii legii. ”Poliţiştii au stabilit că B.V.T., în timp ce conducea maşina, a pierdut controlul volanului iar maşina a căzut în râpă, de la circa 60-70 de metri, într-o zonă împădurită.

În urma accidentului, un tânăr de 23 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit grav şi a decedat, iar doi tineri, ambii de 26 de ani, au fost răniţi uşor.

Potrivit declaraţiilor celor doi tineri răniţi uşor, după producerea accidentului, şoferul ar fi părăsit locul faptei. A fost căutat pe parcursul nopţii, dar nu a fost găsit.

Căutările au fost reluate dimineaţa iar şoferul a fost găsit de o patrulă formată din politişti şi jandarmi, în timp ce se deplasa pe un drum în zona Valea Bistrei. A fost transportat la spitalul din Câmpeni, întrucât acuza dureri”, au precizat poliţiştii la momentul respectiv.

În aceeaşi zi, şoferul a fost reţinut de poliţişti, fiind cercetat, ulterior, sub control judiciar. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Câmpeni, joi, 11 iulie 2019.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea