Tânăr din Aiud suspect că a furat un autoturism Dacia, cercetat de polițiști

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud, l-au identificat luni pe principalul suspect de comiterea furtului unui autovehicul, faptă sesizată în dimineaţa zilei de 9 mai a.c..

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 8 mai, în jurul orei 23.00, C.C.M., un tânăr de 24 de ani, din municipiul Aiud, a sustras autoturismul Dacia 1305, care era parcat pe strada Transilvaniei, descuiat şi cu cheile în contact.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Tânărul, care nu posedă permis, a condus autoturismul pe străzile din Aiud ocazie cu care l-a avariat uşor, după care l-a abandonat nu departe de locul din care  l-a sustras şi unde a fost găsit de poliţişti în dimineaţa zilei de 09.05.2013. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în noaptea de 08/09.05.2013, autoturismul a fost condus prin municipiul Aiud şi de D.C.A., un tânăr de 24 de ani, din Aiud, prieten cu C.C.M., care nu este nici el posesor de permis de conducere”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Pe numele lui C.C.M., poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului produs ca urmare a unei infracţiuni  iar faţă de D.C.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro