Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr din Aiud suspect că a furat un autoturism Dacia, cercetat de polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud, l-au identificat luni pe principalul suspect de comiterea furtului unui autovehicul, faptă sesizată în dimineaţa zilei de 9 mai a.c..

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 8 mai, în jurul orei 23.00, C.C.M., un tânăr de 24 de ani, din municipiul Aiud, a sustras autoturismul Dacia 1305, care era parcat pe strada Transilvaniei, descuiat şi cu cheile în contact.

Tânărul, care nu posedă permis, a condus autoturismul pe străzile din Aiud ocazie cu care l-a avariat uşor, după care l-a abandonat nu departe de locul din care  l-a sustras şi unde a fost găsit de poliţişti în dimineaţa zilei de 09.05.2013. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în noaptea de 08/09.05.2013, autoturismul a fost condus prin municipiul Aiud şi de D.C.A., un tânăr de 24 de ani, din Aiud, prieten cu C.C.M., care nu este nici el posesor de permis de conducere”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Pe numele lui C.C.M., poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului produs ca urmare a unei infracţiuni  iar faţă de D.C.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea