Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr de 18 ani, din Șibot, reținut de polițiști după ce a pus în pericol siguranţa circulaţiei pe calea ferată – Împreună cu doi minori, a sustras cablu de la instalaţia de semnalizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de la transporturi, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Vinţu de Jos, au depistat în flagrant delict, 3 persoane care ar fi sustras cablu de la instalaţia de semnalizare a căii ferate din zona Staţiei CFR Şibot. Faţă de una din aceste persoane, a fost luată măsura reţinerii.

furt cablu cfrLa data de 9 mai, în jurul orei 23.30, poliţiştii Postului de Poliție Transport Feroviar Vințu de Jos au fost sesizaţi de către un reprezentant al CFR, cu privire la faptul că exista posibilitatea ca de la instalaţia de semnalizare şi dirijare feroviară, în zona Staţiei CFR Şibot, să fi fost sustras cablu.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au constatat că au fost sustraşi 42 de metri de cablu.

În urma investigaţiilor efectuate, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, la scurt timp de la sesizarea faptei, au fost depistate persoanele bănuite de comiterea furtului.

Acestea au fost surprinse în timp ce ardeau cablul sustras, cu scopul de a extrage metalul din interior, pentru a-l valorifica.

Este vorba de R.C.C., de 18 ani din comuna Şibot care a comis furtul împreună cu doi minori, din aceeaşi comună. Prejudiciul cauzat prin fapta celor trei a fost estimat la 3.264 lei.

Faţă de R.C.C., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi distrugere sau semnalizare falsă, urmând ca în cursul zilei de mâine, 11 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea