Rămâi conectat

Curier Județean

SVSU Sebeș cere localnicilor să securizeze fântânile și puțurile pentru a preveni incidentele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Sebeş informează cetăţenii cu privire la importanţa respectării măsurilor de siguranţă de către proprietarii fântânilor sau puţurilor individuale de apă, în vederea prevenirii oricăror evenimente nedorite.

În ultima perioadă, la nivel naţional, s-au înregistrat numeroase cazuri în care au fost necesare intervenţii pentru salvarea unor persoane, preponderent copii, care au căzut în puţuri sau fântâni.

Luând în calcul toate implicaţiile care pot genera acest tip de situaţii, rugăm populaţia să aibă în vedere măsurile de siguranţă ce se impun pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti, pagubele materiale, precum şi costurile semnificative pe care le pot avea astfel de intervenţii. Subliniem faptul că principala măsură de prevedere o reprezintă securizarea fântânilor şi puţurilor.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare

Primăria Municipiului Sebeş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea