Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE| Ordinea pe LISTĂ a candidaților PSD Alba la Camera Deputaților și la Senat, stabilită la București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit unor surse ale ziarulunirea.ro, ordinea pe listă a candidaților PSD Alba la alegerile parlamentare din decembrie 2020 pentru Camera Deputaților și Senat a fost modificată la București de conducerea națională a partidului.

La Senat, primul pe listă ar fi rămas Călin Matieș, cunoscut pentru celebra ”pită de Sântimbru”, iar la Camera Deputaților locul 1 ar fi ocupat de Radu Tuhut, primarul comunei Ciuruleasa, Ioan Dîrzu fiind retrogradat pe locul 2.

Dacă aceasta va fi lista finală, probabil e o cacealma jucată de PSD Alba, cu acordul conducerii naționale, Radu Tuhuț fiind cunoscut ca un apropiat al lui Ioan Dîrzu. Nu este exclus ca dupa ce vor fi cunoscute rezultatele alegerilor parlamentare, Radu Tuhuț să se retragă, să nu îi fie validat mandatul de deputat, Ioan Dîrzu urmând să intre în Parlament

Manevra este bine gândită pentru că pe de o parte partidul ar beneficia de imaginea unui primar gospodar care a câștigat tot timpul la scor în comuna Ciuruleasă, cât și de aportul unui om venit din mediul privat, Călin Matieș. Dîrzu, rămas pe locul 2 ar contribui cu notorietatea sa.

Ordina pe listă stabilită în acestă seară ar fi următoarea:

Camera Deputaților:

  1. Tuhuț Radu Marcel
  2. Dîrzu Ioan
  3. Dărămuș Marcela
  4. Medrea Bogdan
  5. Luca Nicolae
  6. Oțoiu Marcel
  7. Radu Călin

Senat:

  1. Matieș Călin Gheorghe
  2. Bara Nicolae Adrian
  3. Gheorghița Delia Angela
  4. Sava Gheorghe

Lista nu este oficială, dar a fost confirmată pentru ziarulunirea.ro de surse politice de la nivel național din interiorul PSD. Desigur, ea poate suferi modificări!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea