Rămâi conectat

Politică Administrație

SURSE: Fostul prefect de Alba, Flaviu Cozuc, aproape director la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Flaviu Mircea Cozuc, fost prefect de Alba între noiembrie 2012 – ianuarie 2013, se pregătește să fie instalat în funcția de director general al Agenţiei Judeţeane pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS Alba), instituţie deconcentrată aflată în subordinea ANPIS/Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Potrivit unor surse politice, Partidul Conservator Alba, al cărui membru este și Cozuc, și-a adjudecat în urma negocierilor cu partenerii din USL, funcția de conducere a AJPIS Alba.

Astfel, împreună cu funcția de prefect, ocupată acum de președintele PC Alba – Gheorghe Feneșer, conservatorii își consolidează influența la nivelul USL Alba.

Înainte să devină cunoscut ca prefect, Flavius Cuzuc a fost angajat auditor în cadrul Primăriei Sebeş. Are 40 de ani și locuieşte în Alba Iulia, împreună cu soția și doi copii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea