Rămâi conectat

Sport

Șurianu Sebeș se reface la Petrești! N. Bănică, Rahovean, Cutean și Ad. Lăcătuș, pe lista de achiziții a echipei conduse de Doru Oancea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Șurianu Sebeș, campioana Ligii a 4-a în 2017, echipă dispărută după ce a reușit să câștige barajul de promovare în eșalonul terț, se reface încet, dar sigur la Sportul Petrești! Aici activează deja antrenorul Doru Oancea și Dan Comșa – organizatorul de competiții, iar în efectivul proaspăt câștigătoarei Cupei României, faza județeană, s-au regăsit Bălaș și Ludwig.

Petreștenii au digerat cu greu ratarea locului întâi în al 4-lea eșalon, pierdut în detrimentul „Sodei” Ocna Mureș, ce a acces direct în Liga a 3-a, după ce adversarul din Harghita nu a primit drept de a participa la baraj, și pregătesc o masivă campanie de achiziții. Astfel, sunt foarte aproape de a ajunge iarăși sub comanda lui Doru Oancea, după o pauză de un an, alți patru foști echipieri ai defunctei trupe din „Arini”.

Este vorba despre fundașii Rahovean (22 de ani), Cutean (28 de ani) – ambii de la Transalpina Șugag, mijlocașul Ad. Lăcătuș (21 de ani) – Performanța Ighiu și portarul N. Bănică (34 de ani) – de la divizionara terță Metalurgistul Cugir. Dacă în cazul primilor trei situațiile sunt aproape rezolvate, goalkeeperul oltean trebuie să-și obțină dezlegarea de la divizionara terță de sub Drăgana.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea