Șurianu Sebeș se reface la Petrești! N. Bănică, Rahovean, Cutean și Ad. Lăcătuș, pe lista de achiziții a echipei conduse de Doru Oancea

Șurianu Sebeș, campioana Ligii a 4-a în 2017, echipă dispărută după ce a reușit să câștige barajul de promovare în eșalonul terț, se reface încet, dar sigur la Sportul Petrești! Aici activează deja antrenorul Doru Oancea și Dan Comșa – organizatorul de competiții, iar în efectivul proaspăt câștigătoarei Cupei României, faza județeană, s-au regăsit Bălaș și Ludwig.

Petreștenii au digerat cu greu ratarea locului întâi în al 4-lea eșalon, pierdut în detrimentul „Sodei” Ocna Mureș, ce a acces direct în Liga a 3-a, după ce adversarul din Harghita nu a primit drept de a participa la baraj, și pregătesc o masivă campanie de achiziții. Astfel, sunt foarte aproape de a ajunge iarăși sub comanda lui Doru Oancea, după o pauză de un an, alți patru foști echipieri ai defunctei trupe din „Arini”.

Este vorba despre fundașii Rahovean (22 de ani), Cutean (28 de ani) – ambii de la Transalpina Șugag, mijlocașul Ad. Lăcătuș (21 de ani) – Performanța Ighiu și portarul N. Bănică (34 de ani) – de la divizionara terță Metalurgistul Cugir. Dacă în cazul primilor trei situațiile sunt aproape rezolvate, goalkeeperul oltean trebuie să-și obțină dezlegarea de la divizionara terță de sub Drăgana.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...