Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Supravegherea mai atentă a traficului de pe DN 1 şi DN 7

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, la sediul IPJ Alba, în prezenţa chestorului principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful acestei instituţii şi a adjunctului său, comisarul şef de poliţie Laurenţiu Crişan, a şefilor poliţiei rutiere din Alba a fost lansat programul acţiunilor de reducere a riscului rutier pe DN 1 şi DN7. De azi, pe cele două sectoare de drum intens circulate care tranzitează judeţul Alba vor acţiona 28 de agenţi de poliţie rutieră, pe 6 maşini. Pe DN 1 a fost identificat ca punct negru curba morţii de la Mirăslău, unde în 5 ani s-au produs 10 accidente grave soldate cu 6 morţi şi 11 răniţi grav. O altă porţiune cu risc ridicat pe DN 1 este, în urma studiilor statistice, cea care tranzitează comuna Unirea. Aici, în ultimii doi ani s-au produs 6 accidente grave soldate cu 3 morţi şi 5 răniţi grav. Pe DN 7 este identificat ca punct negru sectorul de şosea care tranzitează comuna Vinţu de Jos. Aici au murit 4 oameni în 10 accidente grave de circulaţie iar alţi 13 au fost grav răniţi. Zonele de risc pe DN 7 au fost acceptate ca fiind cele din dreptul comunelor Vinţu de Jos şi Blandiana unde, de anul trecut până în prezent au murit 7 oameni în 3 acidente rutiere.
Nici zona Sebeşului nu va fi scăpată din vedere în condiţiile în care, acest municipiu este tranzitat zilnic de 44.000 de maşini. „Scopul nostru este acela de a preveni accidentele rutiere, nu numai de a aplica sancţiuni contravenţionale”, a subliniat şeful IPJ Alba.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea