Rămâi conectat

Ştirea zilei

Supravegherea mai atentă a traficului de pe DN 1 şi DN 7

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ieri, la sediul IPJ Alba, în prezenţa chestorului principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful acestei instituţii şi a adjunctului său, comisarul şef de poliţie Laurenţiu Crişan, a şefilor poliţiei rutiere din Alba a fost lansat programul acţiunilor de reducere a riscului rutier pe DN 1 şi DN7. De azi, pe cele două sectoare de drum intens circulate care tranzitează judeţul Alba vor acţiona 28 de agenţi de poliţie rutieră, pe 6 maşini. Pe DN 1 a fost identificat ca punct negru curba morţii de la Mirăslău, unde în 5 ani s-au produs 10 accidente grave soldate cu 6 morţi şi 11 răniţi grav. O altă porţiune cu risc ridicat pe DN 1 este, în urma studiilor statistice, cea care tranzitează comuna Unirea. Aici, în ultimii doi ani s-au produs 6 accidente grave soldate cu 3 morţi şi 5 răniţi grav. Pe DN 7 este identificat ca punct negru sectorul de şosea care tranzitează comuna Vinţu de Jos. Aici au murit 4 oameni în 10 accidente grave de circulaţie iar alţi 13 au fost grav răniţi. Zonele de risc pe DN 7 au fost acceptate ca fiind cele din dreptul comunelor Vinţu de Jos şi Blandiana unde, de anul trecut până în prezent au murit 7 oameni în 3 acidente rutiere.
Nici zona Sebeşului nu va fi scăpată din vedere în condiţiile în care, acest municipiu este tranzitat zilnic de 44.000 de maşini. „Scopul nostru este acela de a preveni accidentele rutiere, nu numai de a aplica sancţiuni contravenţionale”, a subliniat şeful IPJ Alba.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Simulare Bacalaureat 2024: BAREMELE de corectare și notare la Limba Română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Simulare Bacalaureat 2024: BAREMELE de corectare la Limba Română Baremul de corectare pentru proba la Limba Română de la simularea Bacalaureat 2024 a fost publicat de Ministerul Educaţiei. Citește și: FOTO| SUBIECTELE la Simulare Bacalaureat 2024, la Limba Română: Ce au avut elevii de liceu de rezolvat Baremul pentru profilul real şi profilul tehnologic: Baremul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea