Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Subvenţii pentru crescătorii de ovine şi caprine

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Crescătorii de ovine şi caprine trebuie să se prezinte până în data de 15 iunie 2011 la Centrele Locale Apia Alba de care aparţin, pentru Centrul local Alba, str. Traian nr. 15B (nu la Centrul Judeţean Alba) după ce şi-au actualizat la medicul veterinar de libera practică împuternicit efectivele de ovine/caprine pentru care vor solicita sprijin financiar în anul 2011.
lDocumente necesare: lcopie de pe buletinul de identitate/carte de identitate/cod unic de înregistrare/certificatul de înregistrare ldovada înscrierii în evidenţa APIA cu cod unic de identificare (codul unic de identificare atribuit de către APIA în Registrul unic de identificare) ldovada contului bancar (extras de cont).
Data limită de depunere a cererilor este 15 iunie 2011. Se pot prezenta şi crescătorii care nu au depus cereri în anul 2010. Pentru anul 2011, prima pe cap de animal se acordă producătorilor agricoli, o singură dată pe an, pentru femelele ovine şi/sau femelele caprine care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: lefectivul din exploataţie să fie de minimum 50 de capete femele de ovine/25 de capete femele de caprine, care au împlinit vârsta de minimum un an până la 31 martie 2011; lefectivul de femele ovine/femele caprine pentru care se solicită prima să fie înscris în Registrul naţional al exploataţiilor la data solicitării primei; lefectivul de femele ovine/femele caprine pentru care se solicită prima să fie menţinut în exploataţie la adresa menţionată în cerere până la data de 31 august 2011; cererea să fie vizată de asociaţiile crescătorilor de ovine/caprine legal constituite în baza hotărârii judecătoreşti, viză care atestă efectivele de ovine/caprine pentru care se poate solicita prima. (F.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea